Hälsa

Lögnarna

  Lögnarna!!!! Mån 6 dec 2004 15:48Dagen nyhet på radion (P1 naturligtvis) har varit bluffen som regering o riksdag och FK har gått ut med i åratal!! De har påstått att om vi skulle jobba några extra år efter att vi har fyllt 65 så skulle vi höja vår pension med ca 30 %. Nu visar detta sig vara en ren bluff, man höjer inte sin pension alls enligt de bestämelser som finns nu!
Grejen är den att de har fiffigt nog delat upp pensionssystemet i tre delar , ett för alla födda före 1938, ett för alla mellan -38-53 och resten sen. De födda före -38 får fina fisken alltså hela pensionen enligt gamla systemet där man beräknar deras pension enligt de 15 bästa åren o sätter pensionen efter den inkomst man hade.Vi i mellanskiktet får från bägge systemn men de har gjort så att pengarna omfördelas så i slutändan får vi som alla övriga födda efter -53.
Det innebär att det råder stor skillnad mellan dessa system.Hade jag fått räkna efter mina 15 bästa år så hade jag fått en dräglig pension men nu fifflar de bort det hela.
Det skälls på oss som är födda på 40-talet men ett faktum är att vi är de stora förlorarna om man jämför med de som är födda -38 o tidigare. De som fixade det här pensionssystemet är ofta födda på rätt sida av åldersgränsen.

Lögner och lögnarna 2!
Folkpartiet har klarlagt att en massa bostadsområden i Sverige är att betrakta som en sorts slum! Alltså områden där det bor många invandrare,dåliga skolor med elever som går ut med underkänt,folk röstar i liten utsträckning,hög kriminalitet,många socialfall osv!!
De har lagt ner arbete på detta och kan ju visa upp sanningen om hur man har misslyckats med att integrera invandrarna. Att man har misslyckats med att ge folk meningsfyllda arbeten så att de kan försörja sig.
Genast så hörde jag olika sossar stiga fram och säga att de inte kände igen dessa beskrivningar . Så var det i Malmö också när man sa något negativt om Rosengård.Sen att ingen av de sk försvararna bodde där själv är ju typiskt, de bara snackar!!
Det bor så få svenskar numera i såna områden och då kan ju man ställa sig frågan ,varför?? De som är blinda och döva för alla problemen i alla dessa förorter kunde ju flytta in där så fick de sig en lektion i hur verkligheten ser ut idag. Jag bodde 6 år i Rosengård då var vi lite svennar som bodde där men jag gav upp och de flesta med mig. Ingen frågade mig om varför vi inte ansåg oss kunna bo kvar, det kunde ju vara en början från bostadsbolag och politiker att fråga varför man flyttar!
Heder åt folkpartiet som blottlägger en del av sanningen om hur det står till i vårt land. Staten och sossarna bär skulden till att det är som det är!Om man fortsätter att stoppa huvudet i sanden så varesegod.Följden blir ju ännu mer brott o knarkhandel.
Ännu fler elever som inte får något betyg aldrig ett jobb osv!
Unga människor tar de vägar som bjuds för att få pengar och sysselsättning!
Jag skulle säkerligen göra lika som de unga i tex Rosengård och på andra platser, ta för mig från svennarna och deras jävla samhälle som man hålls utanför!!I Generationer efter generationer, fy fan för en sådan politik.Och fy fan för såna som inte kan ta åt sig sanningen! Gå till dagbok

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s