Okategoriserade

Nerläggning

Regeringen och alliansen mp+vp lägger ner stora  delar av vårt försvar men i budgeten märks ingen vinst efersom regeringen för X antal år sedan har skrivit långtidskontrakt med vapentillverkare i USA som fortsätter att leverera tex stridshelikoptrar.5000 människor på olika orter blir arbetslösa,specialutbildade människor som måste skolas om .Var på armemuseum och fick där syn på en affish från slutaet av tjugotalet.Sossarna band upp sig för exakt samma nedrustningspolitik då, anförde då den minimala risken för krig !Fortsatte som ihärdiga papegojor att hävda detta under trettiotalet  allt medan Hitler byggde upp den Tyska krigsmakten,resten vet vi ju!
När svenska soldater skickades ner till Skåne när Hitler invaderade Danmark så hade de inte ens ordentligt med gevär och kulor. Nu håller historien på att upprepa sig igen, vad vet vi hur ett framtida Ryssland kommer att förhålla sig?? De går ju på gränsen till diktatur redan!
För att kompensera nerläggningarna och förlorade arbeten så ska man nu sätta igång den stora flyttkarusellen till olika ställen.Östersund,Karlstad,Visby mfl ställen. Riksantikvariatet som har fått bygga nytt i Stockholm för 100 miljoner  samt håller på att flytta in i dessa lokaler nu ska flyttas till Visby med sina 180 anställda!!Ingen vill flytta av de anställda! Alla har de en specialutbildning för sitt jobb, var på Gotland finns sådan kompetens att finna, kanske bland de arbetslösa fiskarna ?? Var finns bostäder åt alla? Många har ju köpta bostäder eller hus här i Stockholm.Man har en familj som inte vill flytta från ett Stockholm som man valt att bo i!Barnen går i skolan och har sina kamrater,hur kul är det då att flytta till ett okänt Visby.
Jag tycker att Göran Persson,Lars Ohly och Peter Eriksson också ska tvångsförflyttas till Visby!! Varför inte hela jävla riksdagen förresten som kommer att ta beslutet.
Dessutom kan man skära bort ett par hundra av riksdagsmännen så spar man där också!!
I slutänden kommer ingen besparing att ha skett med denna strutspolitik , allt kommer att ha visat sig bli en utgift istället för en besparing!!!!!!
Det är snudd på diktatur att bete sig så mot folk, den fria rätten att bo där man vill upphävs på ett smutsigt sätt.Visst kan man välja att bo kvar och bli arbetslös men det är sannerligen igen valfrihet.
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s