Okategoriserade

Våldtäckt

Våldtäkt igen! Idag 12:48 
Ser att min vän Lita här på Lunar har hamnat i en debatt om väldtäkten på den 13 åriga flickan i Motala. För våldtäkt är det ju vad de än säger i rätten,den ”högre” rätten dessutom.Tingsrätten dömde ju till verkliga straff med utvisning dessutom mot tre av de fyra kräken!
Det underliga med debatten här på Lunar är ju att unga killar och några flickor i stort sett hittar ”förmildrande” omständigheter för killarna.(Den äldste över 30)
Det vanliga vuxna folket fördömer såna här domar och kan inte förstå hur en domstol kan gå in och ändra en rättvis dom så som de har gjort.Att flickan på 13 skulle få skylla sig själv därför att hon druckit alkohol är ju en cynisk och galen uppfattning.”Männen” som var vuxna måste ju ta sitt ansvar! Sedan att någon överhuvudtaget kan tänka sig att ha sex med en närmast medvetslös tonåring är för mig en gåta.
Att domstolen inte tar sitt ansvar är också en gåta,vad är det för folk som sitter o dömer???
Är de rädda för att bli kallade razzar eftersom samtliga män kommer från ett ”land i mellersta östern”???Det här är ju verklig rasism fast bakvänd sådan!
Hade det varit fyra Svenska män hade kanske domen sett annorlunda ut? Hemska tanke!
Det har startats en insamling till flickans försvar så att det går att driva frågan vidare, tyvärr så gick det inte att sätta in pengar på det bankgiro som stod i AB.Min bankuppkoppling sa nej, har skrivit till AB och frågat om det är något fel på numret.
Återkommer när jag vet mer!

Aftonbladet har en omröstning om det är rätt med en ny rättegång för flickan,just nu har 58.500 personer svarat och det är 95 % som vill ha en ny rättegång!Detta visar att de få fårskallar som här på Lunar har en annan mening inte är något att bry sig om!  
 
Gå till dagbok  
Copyright © 1996-2005 LunarWorks AB 
Kontakta oss |

En tanke på “Våldtäckt

  1. När jag var inne och läste om denna saken i Aftonbladet hade 118020 varit inne och röstat, det visar väl tydligt hur läsarna känner….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s