Okategoriserade

Marx

  Studier Idag 23:23 Idag har jag varit o hälsat på min dotter Anna vilken pluggar i Eskilstuna.Kollade en del av hennes kurslitteratur. Håller just nu på att stormläsa en bok som till stora delar handlar om Karl Marx och hans teorier!
KAn inte hjälpa att jag reagerar negativt när jag ser denna skrift och där de framhäver hans storhet. Överallt där man har följt hans råd o rön så har samhället förfallit till en rå diktatur vilken har förtryckt människorna och fött fram en ny överklass.En överklass som har tagit för sig och skapat massor med privelegier. Men värre är ju att det också har skapat ett samhälle där man dödat massor med människor vilka inte har velat följa dessa Marxisters fanatism.
Då säger vän av ordningen, mjaa det är inte fel på Marx teser utan det är fel på dem som har tolkat honom. Ja jisses, så lätt kommer man inte undan,det är ju verkligen de boklärda som har tagit makten,de som är spränglärda marxister. Överallt har det gått lika tokigt och då får man förmoda att det någonstans måste vara fel hos ”lärofaderns” teser.
Sanningen är väl den att hans ideer inte går att genomföra!Eller rättare sagt när man genomför hans läror så stagnerar samhället och blir oerhört orättvist!
Se bara hur kvinnorna i alla dessa stater har haft det!!!!
Och här på högskolorna tvingas våra ungdomar att läsa detta ungefär som om man bodde i ett Sovjet!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s