Okategoriserade

Kent

  Grattis Jocke Berg! Idag 16:56 Idag fyller Jocke 35 år och det firade han o resten av Kent med att arbeta hårt på Åhlens i Stockholms city. Kön ringlade runt varuhuset och kravallstaket var uppsatta för att allt skulle gå fint tillväga.Att sitta o signera i så många timmar måste kännas tillslut ordentligt i hand och arm. Alla dessa människor som stod där hade köpte ett ex av nya skivan ”Du & jag döden” ,Kents fans är trogan sin grupp år ut och år in och de får valuta för pengarna. Jag fick min cd i brevlådan idag och har lyssnat ett par timmar på den samt lagt in den på datorn.Inget krångel den här gången så som det har varit på någon Kent skiva tidigare.
Cd:en är fantastisk att upptäcka,det är som att komma till en främmande stad någonstans och gå runt och kolla läget och inse att vissa saker känner man igen mens annat är okänt och spännande. Kent har den här gången kollat lite bakåt både i livet och hur de utformade musiken tidigare.Den är inte lika lätt att ta till sig som ”Vapen” men det är en utmaning som gör det trevligt.
Har sagt det förut men säger det igen,deras musik är som klassisk musik ,man måste ha öppet sinne och viljan att lyssna o lära.När man väl har tagit till sig musiken , ja då sitter den där för evigt! Man kan inte vara utan Kent!!
Jag förstår att folk som har så att säga ”schlagersinne” alltså en hjärna som vill ha enkel musik har svårt att uppskatta Kent. Kent fodrar arbete inom sig och att man vidgar sina vyer.Inte minst texterna genom åren har ju varit underbara och är så nu också.Poesi helt enkelt!
Det är så roligt att se dessa massor av människor som går ut i detta ruskväder och ställer sig för att köa tills det är deras stund att stå framför hela Kent.Jocke är ju så snygg i sina glasögon också,inget ont sagt om de andra.Smidiga o smärta hela gänget nu,såg ovanligt fräscha och fina ut!
Jag var ute för att få tag i vinylskivan men den har inte kommit ut än !!
Kent är och förblir Sveriges främsta band!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s