Okategoriserade

Ur Lunar av okänd

”Rasister som säger sig vilja dö för sitt land…” Idag 12:01 ”Alla rasister som säger sig vara villiga att dö för sitt land – gör det!”

[Följande dagbok är ***INTE*** skriven av mig, men den uttrycker mina tankegångar (och säkerligen era också) så tydligt och så bra att jag tog mig friheten… Skriven av digital här på Lunarstorm, men vidarebefodrad via Bokmalin, och nu här… OBS! Digital, när man söker, är en 12-åring som loggat in EN gång, så den ursprungliga Digital kan ha bytt namn eller rentav försvunnit från Lunarstorm…]

”Jag vill kunna gasa judar…”
”…utan att bli kallad nazist…”

Är det nästa steg?

Antar att ni också sett de där patetiska fjortis-”patrioterna” och deras presentationer här på lunar. ”Jag vill kunna höja min näve i luften utan att bli kallad nazist” och sånt…. hahaha… Använd den där näven till att räcka upp handen i skolan… och använd dina sinnen till att hänga med i skolan istället för att kopiera nationalistisk b-propaganda.

Hur kommer det sig förresten att det i stort sett bara är misslyckade människor som blir ”patrioter”? Socialt handikappade personer?

Hur kommer det sig att personer som är helt usla på matte, som går på en massa extrahjälp, plötsligt använder sig av en massa kriminologisk statistik och tror att de förstår vad de pratar om? När man sen diskuterar lite allvar med dem så visar det sig att de inte har en aning om vad de pratar om.

I de flesta fall tror jag det handlar om brist på självförtroende. De skäms så mycket över sig själva och sina egna misslyckanden att de inte vågar visa känslor. De är rädda för att bli avvisade.

Men att hysa känslor för ”Sverige” är enkelt. ”Sverige” kan aldrig dumpa en, vilket en partner eller en kompis kan. När ”Sverige” kritiserar ”patrioterna” så skyddar man sig med att förklara att det är förrädare som kritiserar dem.

Men vad är det som de är så stolta över? ”Sverige” är ett jävligt abstrakt begrepp. Vad är typiskt svenskt?

Det mest typiskt svenska borde väl vara välfärdssamhället? Ingenting i historien är lika typiskt svenskt. En unik svensk skapelse. Men ”patrioterna” är ju emot att man hjälper varandra. ’Invandrarna lever ju på socialbidrag!’ är ett typiskt argument. Ja, det är väl typiskt svenskt att hjälpa de som har det sämre?

Eftersom de flesta fjortis-”patrioter” är IG-barn… hur ska de försörja sig när de blir vuxna? Samhället blir mer och mer avancerat och då blir man garanterat arbetslös om man inte kan klara av skolan. Handlar det om egoism? Att fjortis-”patrioterna” är rädda för att vi inte ska ha råd att ge dem socialbidrag när de blir vuxna?

Vad är det mer de är stolta över? Ultima Thule och annan ”vikingarock”? Riktigt patetisk musik med texter som är så billiga att man skäms. Ska man vara stolt över svensk musik så kan man väl ändå gilla artister som vill och kan någonting.

Svensk litteratur sen… hur många av de här ”patrioterna” har läst August Strindberg? Eller Vilhelm Moberg? Där kan vi snacka svenska traditioner.

Svensk mat… helt ärligt… hur gott är tex pölsa? Pasta är klart godare. Liksom pizza och hamburgare. För att inte tala om en ljuvlig kebabtallrik med pommes.

En annan typisk svensk sak: att lösa konflikter genom diskussioner, medling och kompromisser. Hur många gånger har ”patrioterna” gjort det? De står för den totala motsatsen till det.

Massor av presentationer här på lunar ser ut som långa försvarstal. ”Jag är inte rasist – heja Sverige!” är det brinnande temat. Varför försvara sig? Om jag gör en presentation som lyder ”Jag har inte våldtagit små barn. Det är en lögn. Bara folk som snackar skit om mig. Jag är INTE pedofil!!!!” så kommer rätt många att vara rätt tveksamma till mig. Eller hur?

Jag tror att det handlar om att fjortis-”patrioterna” VILL vara utstötta och hatade. På samma sätt som många invandrare som pratat rätt korrekt svenska i hela sitt liv plötsligt börjar bryta och använda slang för att hävda sig. Invandrare är utstötta i vårt samhälle och om man inte accepteras för den man är så kan man i alla fall se till att bli hatad för den man är.

Många ungdomar klarar inte att leva upp till förväntningarna från samhället, skolan, föräldrar, släkt mm… Men hellre än att erkänna nederlaget så gör man uppror. ”Jag skiter i skolan!” är en enklare inställning än ”jag har svårt för att lära mig i skolan”. Man framstår inte som misslyckad då. De förtränger helt enkelt sina misslyckanden.

I vårt samhälle har invandrare erövrat positionen som ”coola rebeller”. Svenskarna kan inte vara det på samma sätt, för en invandrare kan alltid hävda att han/hon är diskriminerad och orättvist behandlad. När en svensk säger ”len”, ”jao”, ”guzz” mm så ”låtsas” han/hon… när en invandrare (som pratade perfekt svenska året innan) säger samma ord så är det ”på riktigt”.

Samma sak med ”patrioterna”. De VILL bli kallade rasister så de får anledning att vara emot folk. De VILL vara hatade, det bekräftar liksom deras egen uppfattning om sig själva.

Handen på hjärtat. Hur många gånger har du skyllt dina egna misslyckanden på andra? Domarjäveln? Eller cp-läraren? Eller din hora till mamma? Det är så mycket enklare än att anklaga sig själv och ta itu med problemen.

Om man misslyckas med skolan, men inte ens kan få vara en ”cool rebell”… klart som fan att man blir ”patriot” då. Det är ju den enda grupptillhörighet där man platsar.

Du som säger dig vara stolt över Sverige. Ta och rada upp för dig själv VAD det är du är stolt över. Sverige är ett så extremt abstrakt begrepp att det inte går att vara stolt över helheten.

– Jag är stolt över våra långa (jämförelsevis) demokratiska traditioner. Dessa är i mångt och mycket ett resultat av underklassens (arbetarklassens) kamp och medelklassens kompromissvillighet.
– Jag är stolt över våra långa tradition av fred (nästan 200 år) och vår tradition att lösa konflikter genom medling, diskussion och samförstånd.
– Jag är stolt över den svenska traditionen att hjälpa de som har det sämre.
– Jag är stolt över att bo i ett land där kampen för jämställdhet nått ovanligt långt.
– Jag är stolt över att bo i ett land där en klar majoritet av folket står bakom politiker som förespråkar öppenhet inför nya intryck.
– Jag är stolt över att bo i ett land som trots massivt motstånd från andra eu-länder fortfarande kämpar för offentlighetsprincipen.

Sveriges välstånd och rikedomar bygger i grund och botten på den industrialisering som skedde under 1800-talet, samt den vilja till fred och ekonomisk omfördelning som funnit sedan dess.

Industrialiseringen är en importerad idé, något vi fått hjälp med från andra länder. Sverige hade varit ett fattigt land idag om det inte vore för att vi varit öppna mot andra länders tankar och idéer.

Jag hoppas Sverige fortsätter med den öppenheten. Utan den stagnerar vi.

Är du stolt över Sverige och att vara svensk, ta då och se till att Sverige blir ett ännu bättre land, genom att vara ett gott föredöme, inte genom att slåss och tjafsa….

Skaffa dig en bra utbildning, skaffa dig ett bra jobb, var en bra förälder när du skaffar barn, osv…

Då gör du Sverige till ett bättre land.

Att vifta med en blågul flagga gör inte Sverige till ett bättre land. Det ger bara ett produktionsbortfall och försämrad BNP.

Sammanfattning: ”ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country….”

ps. Är det så att Systembolaget är det mest svenska som finns?
ps2. Ska köpa en när skatteåterbäringen kommer… 9100… ahhh…
ps3. Jag skulle kunna sälja min mor till en pygmécirkus för en varm macka och en pago på Svart Kaffe idag…
ps4. Idag återstår vardagsrummet och sovvrån att städa…
ps5. Jag vet att det ”egentligen” heter pps, ppps, pppps osv…

Copyright digital

Gå till dagbok Copyright © 1996-2005 LunarWorks AB Kontakta oss | 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s