Okategoriserade

Minnen

 

Djuriska män och kvinnor! Idag 00:37 Fruktansvärt torrt ute i skogarna, det behövs massor med regn.Skulle plocka lite smultron men de är små och förtorkade.
I morgon far jag till Uppsala och ska göra staden ihop med Lotta, kul att gå ut med någon som bor där o känner till staden!
Jag behöver komma väck härifrån då o då men penningabrist ställer till det."Om jag bara hade haft pengar" tralalala, då hade jag flugit ner till Köpenhamn och gått på Olsens Have och ätit en brakmiddag!
Jag och Therese var där förra våren precis när de hade öppnat och åt god mat medan lilla Sofie hade somnat. Men när hon vaknade så fanns det mat så det räckte till henne också.Ett fint minne att ha i skallen, Köpenhamn är så fint och det är det enda jag saknar av att inte bo i Malmö. Min ena dotter bor kvar där så jag skulle ju kunna sova hemma hos dem men det finns inga billiga biljetter så här års ,tyvärr, så jag får allt stanna här.
Livet rullar på trots allt som har hänt och händer. Ibland får jag såna flash bakåt när jag ligger i sången och har släckt lyset, tycker nästan någon ligger i sängen bredvid mig!
Ibland har jag i mitt liv tyckt att någon finns hemma hos mig.En gång i Malmö så såg jag en äldre man med drag av min pappa satt i fåtöljen i stora rummet.
Som jag bor nu så kommer jag tids nog att dö i ensamhet, en lite olustig tanke men det finns inget att göra åt detta. Har så svårt att tänka mig tanken att flytta ihop med någon annan. Ett tag så fantiserade jag om hustru (med barn) men det var nog kanske bara längtan till det förgångna , vad vet jag?
Undrar hur mycket man styrs av gamla minnen och känslor?
Allting kanske bara är en fantasi som byggs upp inom en bara för att man är ensam.
En sak vet jag och det är att jag har varit fruktansvärt sårbar de senaste åren.
På ett sätt så blir man rädd för kvinnor när det har gått tokigt , man låser sig på något sätt och törs inte lita på någonting till 100 %!
Så länge som man är sån ska man nog inte satsa på ett nytt förhållande!
Vara vänner?? Räcker sånt till och hur många kvinnor vill ha det på det sättet? Skulle du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s