Okategoriserade

Cancer i vårt land

 

Ungdomsmördarna! Idag 10:18 Jag har följt rättegången i Stockholm mot de killar som stod anklagade för att ha sparkat ihjäl Marcus Gabrielsson. När de släpps , vilket innebär att de kommer att dömas till låga straff eller inget alls jublar delar av åhörarna precis som om de var på fotboll. Vittnen har tagit tillbaka uppgifter! Förr i tiden kunde man döma såna för mened och till hårda straff ,men inte nu. Nunera är det fritt fram att ljuga inför rätten utan att det händer något alls.
Aftonbladet har en omröstning om hur man litar på det Svenska rättsväsendet, klockan
10.05 hade 30.854 personer röstat. 91.1 % litar ej på våra domstolar!!!5.5 % säger ja och 3.4 vet ej.
Alltså hela 91% litar ej på våra domstolar, detta är skrämmande siffror och visar hur långt det har gått i vårt land . Polisen fungerar inte överhuvudtaget på sommarhalvåret står det också i tidningen idag men det visste vi redan förut för det är ju inget nytt.
De som har ansvaret för det här är ju naturligtvis regeringen, denna sosseregeing som verka att sitta bara för att berika sig själva och sina polare.De bildar olika organisationer och utnämner folk till generaldirektörer som betlas bra, nästan som en form av mutor allt medan godherren Göran Persson övervakar allting med ett flin i ansiktet.Han har verkligen lyckats att få ett gäng jasägare att sitta vid de olika höga posterna. Finns det ingen jävel inom socialdemokratin som kan ta fatt i det här träsket snart?? Margot Wallström orkar inte för hon känner lägt och vet att hon ensam inte kan göra ett skit!
Allting av den här kulturen börjar redan i SSU med mygel och båg för att ta sig upp. Jag minns ju själv Göran Persson när han fanns i Sörmland och även Eskilstuna en tid.Vi sa alltid om honom att han var en smilfink som stod med fingret i luften för att känna efter vart det blåste.
Jag förde debatt på SAP Eskilstunas hemsida men en dag när jag gick in var alla mina inlägg raderade.De hade tagit bort debattsidan och satt in en sida där olika potentater inom SAP skrev olika inlägg om hur duktiga de var. Tog kontakt med den ansvariga för sidan men det blev ett blaha till svar. Så fungerar modern Stalinism inom SAP, täppa till truten med administrtiva medel istället för öppen debatt!
Hade jag varit sosse (är inte det förstås) idag så hade jag i nästa val röstat borgeligt för att få bort denna sosseledning som sitter nu.De behöver som parti ut i kylan för att återhämta sig,det är ett sjukt parti idag! Ren cancer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s