Okategoriserade

Undomsfängelse

Ungdomsfängelser

Idag 01:59 Aftonbladet hade som omröstning idag om man skulle börja bygga ungdomsfängelser och över 70.000 människor har just nu (01.45) svarat. 90 % svarar ja!!!!
Folk håller på att bli förbannade över att så många som är i åldern 17-19 år inte torskar dit ordentligt. Allt från att slå ihjäl till vet i fan vad en del sysslar med. Killen som mördade två tjejer förra året har nu rymt tre gånger från sitt lilla place utanför Fagersta. Hotar med allehanda farliga grejor för att komma ut.
Min polare åkte in på Mariefredsanstalten på ett straff på 8 månader, han var då 16 år men hade rånat o slagit en massa gubbar.Ni skulle bara veta vilken tjej han hade som lockfågel oj oj!!!
Jag brevväxlade hela tiden med honom, han kallades för övrigt för "Firpo" efter en boxare i USA. Hans brev från kåken var en enda sorgesång av ånger. Han tyckte det var så jävligt att bli inlåst på ett ordentligt straff så han sa att han aldrig skulle göra något brottsligt mer. Och så blev det så länge jag hade kollen på honom, senaste gången vi träffades så var han 35 år och aldrig mer straffad!! Honom tog de i tid och satte in honom så att han verkligen ångrade sig!
Inte fan ska vi ha vårt samhälle så som det börjar bli nu med allt våld o många våldtäkter av unga killar. Folk från gamla trötta vänstern tycker man är bakåtsträvande (reaktionär) när man vill klämma åt killarna. Men , jag lovar , skulle folket ha makten tex i form av att socialistiskt Sverige då skulle det bli hårda tag mot brottsligheten! Man behöver ju bara kolla hur det har varit i de länder som har fått de "röda" som makthavare.De buntar ju in allt från brottslingar till de som kräver frihet!
Deras fängelser har ju alltid varit proppfyllda, ja det har ju räckt att man har varit homo för att åka in!!
Våran mesiga vänster vad vill de egentligen annat än att skapa positioner åt sig själv med bra villkor o löner som är höga??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s