Okategoriserade

Svekkänsla!

 

Hemsk känsla!! Idag 01:25
Insåg idag att mitt liv inte har varit så bra och insåg också att jag borde ha skilt mig långt tidigare.
Vet du varför jag insåg detta ett tu tre. Jo, jag har återupptagit en vänskap med en kvinna som jag träffade i början när jag hade kommit hit. Ser hur känslor kan vara annorlunda, ärliga och sköna. På ett sätt som jag inte hade upplevt under mina 26 år med mitt X! Ruggigt när man upptäcker en sån sak. Blev nästan chockad och inser hur jag känner mig "lurad" idag. Det är känslor på både gott och ont vill jag lova!!
Lägger ingen skuld på någon men inser att allt började så fel och har man ingen bra grund så når man nog kanske aldrig fram som man ska. Känner mig lurad på något sätt som det inte går att ta på. De sista åren har varit som en dålig film som inte vill ta slut. Undrar om många äktenskap är som så att parterna går där bredvid varandra , talar om att allt är bra.Säger att de älskar varandra men innerst inne känner de att något är fel ändå. Söker trygghet hos varandra därför att de är ensamma människor som inte kan eller vågar ta upp ett ordentligt samtal . Inte ens på familjerådgivning eller liknande.Livet bara rullar på med olika särintressen men även saker som är trevliga att göra tillsamanns.
Många människor festar ju mycket tillsamanns och det går ju att dölja ett dåligt förhållande rätt så länge på detta sätt och man kanske har sina "små äventyr" i fyllan o villan och låter sig nöja med att ha livet så.
Suck ja, sista dagarna har givit mig så många tankar och onda drömmar. Mina nattliga drömmar nuförtiden handlar nästan uteslutande om svek på ett eller annat sätt! DET är inte roligt att hålla på på detta sätt, jag skulle vilja att det gav sig någongång men det var en psykolog som sa att när man avslutar något på ett galet sätt då sitter allting kvar i ens hjärna oberarbetat . Så kanske det är , vad vet jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s