Okategoriserade

Muslimers våld!

Muslimers våld! Idag 10:54
"En fyraårig buddhistisk pojke sköts ihjäl på väg hem med sin pappa från daghemmet i södra Thailand, meddelade polis på torsdagen.

Pojken är det senaste offret för våldet i södra Thailand. Polisen tror att gärningsmännen är muslimska separatister som ville hämnas på gripandet av fem medlemmar nyligen.

Pappan och hans son kom körande i lastbil när de råkade in i ett bakhåll vid en bro i distriktet Ra Ngae i onsdags kväll.

Över 1 000 människor har fallit offer för det politiska våldet i södra Thailand sedan muslimska rebeller trappade upp sin kamp i början av 2004."

Samtidigt som jag läser det här har jag radion på där de berättar samma gamla visa som vanligt.Bombdåd i Irak och massor med människor dödade.Självmordsbombare !
Jag läste en intressant artikel av en muslim här om dagen där han säger att muslimerna i världen har tappat sina kunskaper om snart sagt allting.Förr var de ledande i historia,vetenskap osv.Religionen var grunden de stod på men på ett öppet och positivt sätt.Idag har många gått in i okunskapens mörker,de kan inte ens sin egen Koran trots att de säger med munnen att de stödjer sig på Koranen. De dödar sina egna bara för att de tillhör en annan gren av den muslimska läran.
Fortfarande säger Koranen DET FINNS INGET VÄRRE BROTT ÄN ATT DÖDA EN ANNAN MÄNNISKA!!
Vare sig man är muslim,jude eller kristen har man rätt att döda andra!
Alla har vi samma Gud fastslås i Koranen!
Idag säger i massmedia våra Svenska muslimer att de inte förstår att folk är arga på muslimer och inte gillar att deras kvinnor har huvuduk. Jag tycker inte det är så svårt att förstå, vi ser ju varje dag vad dessa sk muslimer överallt i världen ställer till med och vi är rädda för att samma sak ska hända i vårt land.
I Malmö har jag ju mött en del muslimer som man verkligen kan bli mörkrädd för.
De ogillar allt som har med Sverige att göra,ja de avskyr oss! Ett sånt förhållningsätt kan i längden bli farligt och uppfostar de sina barn till att betrakta allt vad vi står för som en norm så kan man fråga sig om inte detta kan leda till samma sak som det som hände i London???De var också barn till invandrade muslimer!
Jag har mött en del mycket starkt troende muslimer från Iran och då tycker jag det är konstigt att de kan vara politiska flyktingar från ett land som lever efter muslimska lagar.De flyr från sitt paradis till oss som de inte gillar?? Det är något som inte stämmer här?
Är de hitskickade kanske för att spionera på landsmän som är verkliga politiska flyktingar??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s