Okategoriserade

Fyllan!

Det lönar sig verkligen att hålla sig nykter,senaste provtagningarna på min kropp var doktorn mycket nöjd med. Det går att hålla min diabetes på en bra nivå med föda och motion och det känner jag mig glad över.Levern uppvisade mycket bra återhämtning också så det är hopp om livet . Att jag gick tillbaka till AA betyder ju allt.
En lärdom är ju också att när man är som jag (törstig) så ska man aldrig någonsin pola ihop sig med en partner som gillar att dricka.
Det blir bara en massa konstigheter av det hela på många plan.
Känns så skönt att det är över nu!
Jag som hade hållit mig nykter i så många år gick ändå och trillade dit.AA är en organisation som har mängder med mycket fina människor ,de ger så mycket i sina "delningar". Att dela är att berätta för alla andra som sitter där tex hur man mår och hur man har kommit fram till varför man vill vara nykter.I detta delande så inrymmer det så mycken kunskap och erfarenheter som man kan ta till sig. Man inser också att man inte är ensam i denna världen med div. problem och att det inte är farligt att berätta för andra om sina problem. När man har berättat om sig själv så är det ofta någon annan som kan berätta en del saker som får en att bättre förstå sina problem och hur man ska kunna lösa dem.
Jag är mycket tacksam över att AA finns just för mig!

En som också har kommit ut ur dimman för rätt så länge sedan är ju Ulf Lundell.Läser i AB idag att han har fått en tjej vid sin sida igen. Lycka till får jag säga men det ÄR svårt att vara ihop med en så pass yngre tjej.Inte för att de har något problem utan det är alla andra som har problem med detta.Kanske hans vuxna barn tex! Jag vet!!!

Ännu en människa har idag dukat under för alkoholen. Fotbollslegenden George Best avled idag-trots ny lever för ett par år sedan så fortsatte han att dricka.
Att sluta dricka är svårt men aldrig omöjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s