Okategoriserade

Självmord

Självmord! Idag 12:55
Igår var jag och min dotter Anna och hälsade på min mamma och hjälpte henne med lite småsaker. Nu börjar åldern ta ut sin rätt på henne och hon säger nu att hon känner sig gammal vilket hon inte har gjort tidigare.
Jag blir ledsen i mitt hjärta när jag går därifrån och så oändligt trött.När jag kom hem till min lägenhet så kände jag inte ork till något. Är det vetskapen om att döden står och lurar i bakgrunden som känns? Sen i morse så slår jag upp tidningen och ser att två ungdomar har tagit sitt liv tillsamanns, ställde sig på järnvägen! STACKARS lokförare är det första jag tänker.Ungdomarna är ju döda och känner inget mer men den mannen som körde tåget får leva resten av sitt liv med detta. Min hustru har varit med om en massa dödskörningar också som tågmästare.Jag vet ju hur hon har mått av att se detta.
Ska man ta sitt liv så ska man sköta det själv och inte utnyttja tredje man!!
Förslag ett: dränk er tillsamanns. Två: skaffa heroin och ta er en dödlig sil
Nog med förslag.
Man ska inte behöva ta sitt liv men det är så många som gör detta , överallt i världen.När man har nått botten så tycker man sig inte se någon ljusning alls.Felet i vårt land är att man inte talar om detta men att snacka om att ca 350 personer dör i trafiken går betydligt lättare. Tjaa det är ju olyckor och det kan man snacka om och göra utredningar och ställa hela vägverkets miljarder till förfogande. Självmorden som kan räknas i tusentals varje år tiger man om!
Det är ju fel på ett samhälle som tom. driver unga människor till att ta sitt liv.
Börja med att ta upp orsakerna och vifta inte bort dem med snack om att de är svaga o känsliga människor som tar sitt liv. De är ju starka som kan genomföra att ta sitt liv.Vi måste våga ta upp allting från att samhället driver fram att barn måste gå på dagis från de är ett år till att skolorna inte är bra idag. Livet är tufft för många unga idag. Många tappar kontakten med vuxenvärlden som de betraktar som "ond"!
Vi har fått ett skiktat samhälle ,gammal för sig och ung för sig.Ghettobefolkningen i förorterna glöms helt bort ända tills de gör uppror mot ett samhälle som har ställt dem vid sidan om allt. Titta bara hur Sveriges radio är utformat idag, musiken i de flesta kanaler är helt inriktat på att spela pop o rock som ungdom gillar.Där brister deras ansvar och de bidrar till att skikta upp samhället. Skulle de ha tagit sitt ansvar så hade de blandat musiken på ett bättre sätt.Man hade kunnat spela tex någon jazzlåt då o då eller annat.Ibland måste den sk vuxenvärlden gå emot denna konstiga ungdomsvärld som finns , inte bara följa med strömmen och stryka medhårs. Inte fan ska man uppfostra sina barn på det sättet, nej som vuxen måste man och ska ta ansvar och kunna säga NEJ när det behövs. Lära sina unga att det finns andra sidor av allting! Att bara sticka åt sina barn pengar och nya grejor utan minsta motprestation är ett SVEK!
När man så är femton så känns livet som det är slut,det finns ingen mening i något.Man har lärt sig frossa i dokussåpor ochlevai en låtsasvärld eller så har man föräldrar som ska tvinga på sina barn att göra allting de själv inte gjorde som barn,skjutsas hit och dit till massor av olika aktiviteter som bara stressar ! Hur många barn har inte fått diabetes genom stress?? Det börjar redan på dagis denna stress,ryckas upp tidigt på morgonen ur sängen osv!
Glöm aldrig att det är de vuxna som har skapat det här samhället!!
Backa
Ta bort
 |  Anmäl innehåll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s