Okategoriserade

Gud är stor!

 

Gud är stor! Idag 21:23 Just på årsdagen av den stora naturkatastrofen så vill jag ta upp detta ämne som plågar en del medan andra förstår.
Jorden liksom allting annat i världen är skapat för att gå sin egen väg. Människan är inget undantag. Gud har givit oss egen vilja och eget liv och detta kan inte ändras . Ingenting kan ändras ute i världsrymden, solar dör liksom solar föds. Alltså avlider människor och djur i stora och små katastrofer och har alltid gjort så. De stora ödlorna dog ut liksom många andra djur. Gud är så stor så ingen kan förstå helheten. Vi må förbanna ,skrika , svära ,be men inget hjälper för det skulle då strida mot lagen om egen vilja. Jag påstår att många religiösa har missuppfattat Gud och bönen. Bönen är till för att stärka oss och samtala inom oss omkring sånt som vi skulle vilja förändra.
Att be att Gud skulle göra det o det är ju fullkomligt stridande mot hela systemet.
Ibland säger människor att de har fått igenom sin vilja med hjälp av bön men sånt är inte vetenskapligt sant eller belagt någon gång. Hur skulle det vara om Gud skulle ha ett personligt öra till vissa?? Skulle de få vara någon slags favoriter medan andra skulle få sina böner förkastade ! Aldrig i livet att det skulle kunna få vara på detta sätt.
När en del sekter försöker lägga beslag på Gud och lägger bannbulla på andra religiösa riktningar så begår de också ett grundfel. Gud finns för alla!
En människa eller en församling kan inte påstå att de är de enda "rätta"!
Alla är födda lika !
Alla ska behandlas lika!
Ingen människa har rätt att döda en annan utom i försvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s