Okategoriserade

Nyår

Ensam Nyårsafton!

Idag 13:13 Idag ska jag fira en ensam Nyårsafton och jag ska inte skåla i något heller så som nästan alla andra gör. Vill hålla mig utanför detta på samma sätt som jag håller mig utanför Midsommarfirandet. Det har nästan blivit som en noja bland de flesta att man ska supa till på dessa dagar. Inte ens när jag drack alkohol så firade jag med att supa till dessa två dagar. (Naturligtvis så har väl något undantag någon gång hänt)
Nej, inatt när vi kommer in på det nya ? året så ska jag tänka på att jag om några dagar ska tända ett ljus (3 jan ) för då skulle min far ha fyllt 100 år om han levat! Min mor fyller i år 95 men idag sa hon till mig att nu är det nog inte långt kvar för henne, hon känner hur all kraft håller på att försvinna ur henne. Jag är nog denna gång böjd att tro på henne! Suck ja, då var det snart dags för nästa begravning.De kommer tätt på nu sedan ett par år.
Idag får jag tänka på att det är lördag enda skillnaden är att när det närmar sig tolvslaget så kommer det att smälla mer ute annars är ju allt sig likt. Mina döttrar tycker inte om att jag sitter ensam men det är ju skitdetsamma. Vari ligger skilnaden den här lördagen mot andra ensamma lördagar? I Kina firar man nyår i feb, so what?

Jag är ändå glad att jag kan sitta här och få fina mail från nya vänner ute i hela landet ,vem vet nästa gång kanske man tom. kan träffas. Livet är inte slut bara för att man har återigen blivit ett år äldre samt att almenackan visar ett annat år. Tid är en chimär liksom så mycket annat, påhittat av människan eftersom vi så gärna vill ha något att hänga upp våra liv på.
Nåja, nya tag ska det vara och helst ska man glömma det som har varit!
Får i varje fall önska de som läswer det här ett riktigt Gott Nytt År! Ett år av KÄRLEK får vi hoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s