Okategoriserade

Arga muslimer

Muslimer demonstrerar

Det här är hemska bilder att se!Dessvärre tillhör de inte medeltiden utan de är från idag.Om inte yttrandrefriheten hade funnits i våra tidningar så hade vi aldrig fått vetskap om sådana straff i de Muslimska länder vilka har kvar dessa medeltidslagar.Tack o lov så är det ett fåtal länder vilka tillämpar dessa lagar men det finns starka krafter över jordens alla hörn där unga Muslimer kräver att man ska införa dessa lagar.I Turkiet så pågår tex denna kamp men där finns alltid militären som värnar Attaturks arv att man ska skilja staten och religionen åt.I Iran är det precis tvärtom tyvärr !
Nu har det börjat demonstreras återigen mot vår grundlag angående tryck o yttrandefrihet av vissa grupper av Muslimer.En konstnär har framställt några bilder av profeten Muhammed och Nerikes Allehanda har publicerat dessa ganska harmlösa bilder. Sveriges flagga brändes i Pakistan igår av uppretade folkmassor.
Inte såg man några muslimska folkmassor gå ut och demonstrera när man stenar ihjäl kvinnor. Vilket är värst för en Muslim,en bild eller att ta livet av en människa?
Nu vet jag att det finns massor med Muslimer som tycker som jag men
var är de när det hettar till?Varför syns de inte på gator och torg.Varför skriver man inte i våra tidningar?

Tyvärr är min erfarenhet den att man kommer till olika länder där man isolerar sig mer eller mindre frivilligt från det samhälle man lever i.Jag hyllar principen om friskolor men jag ser också faran i att den kan bidra till ännu mer isolering från det samhälle man befinner sig i!Kan dessa Muslimska friskolor bli en skola för fanatiker utan att vi anar detta?

Bilder finns på sid: http://hogrelius.blogspot.com

En tanke på “Arga muslimer

  1. jag säger  bara:JÄVLA MUSL_MER!!VILKEN JÄVLA RELIGION!!!Å HUR BEHANDLAR DOM TJEJER????GOOD JUUL SÄGER JAG TILL ALLA JÄVLA MUSL_ MER…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s