Okategoriserade

Anna Lindh

Sanningen sipprar sakta fram!Anna Lindhs pressekreterare Eva Franchell ger idag ut en bok om sin vän AnnaLindh tillika fd chef.
Anna Lindh har fått bära hela ansvaret för den förfärliga utlämningen av två män vilka fraktades som kollin ner till Egypen av CIA.
Där fängslades de samt torterades,de sitter för övrigt i förvar fortfarande. De skulle enligt internationell lag ALDRIG ha utvisats och behandlats så som skedde av dåvarande regeringen Persson!
Minister Bodström har hela tiden förnekat att han visste något och han vägrar fortfarande att uttala sig. Boken visar att han var informerad. Tidigare har säpo även sagt att chefen /Bodström/ var informerad och deltog i beslutet med denna avskyvärda utvisning.
Det intressanta är som vanligt statsminister Persson hållning. Han glider som vanligt på sina ord. Att Persson inte skulle ha varit med och bestämt i denna affär stämmer inte. Han om någon måste ta på sig det fulla ansvaret!

Jag har hävdat och hävdar att historieskrivningen om Göran Persson framöver när alla kort kommer på bordet kommer att pǻvisa en man som förstörde Sverige på många punkter. 
I USA är de flesta överens om att Bush är den sämsta presidenten de haft, vi kommer att få läsa samma omdöme om Persson längre fram!

Läs Lena Mellins inlägg i AB: klicka här 

PS Persson och Bodström KU-anmäldes i dag av flera riksdagsmän!

Posted by Hogrelius at 09:30 0 comments  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s