Okategoriserade

Microsoft är underliga!

Microsoft är lustiga!

12 FEBRUARI 2010 00:55

Ikväll så satte jag igång min nya bärbara dator från ACER. Köpte den ju billigt tack vare att VISTA fanns på den och affären ville bli av med dem eftersom alla nya datorer nu hade Win 7. Jag köpte sedan en win 7 uppgradering från ACER på dvd och la in den utan problem. Godkänd med nyckel !

Som första system har jag Ubuntu så jag har inte kollat updates på Win 7 men kom ihåg ikväll att Microsoft alltid  släpper viktiga updates denna vecka.

Sagt och gjort, valde Win 7 vid  starten och fick ner 7 stycken updates. Vid omstarten  så kommer det då upp att min win7 var illegal och inte hade godkänd nyckel!

Här sitter jag med en dvd med Microsofts varumärke och nyckel! Ej godkänd?

De som brukar läsa mina ord vet att jag inte är någon älskare av Microsoft och inte blir jag någon sådan heller efter detta. Det är bara ett tjafsande år ut och år in med dem.

Minns en gång när jag hade kraschat en dator och var tvungen att ringa dem för en ny nyckel. Rena förhöret om hur många datorer jag hade osv eller om jag försökte installera på fler !

Nej, tacka vet jag Linux, bara att ta fram skivan och installera vad man vill ,när man vill och hur man vill! Inga nyckar eller annat skit!

Om jag nu  återigen ska behöva ringa eller skriva till Microsoft ……….nej jag tror att jag låter det vara och löser det här på annat sätt. De tigger om att man ska cracka deras grejor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s