Okategoriserade

Mera lögner!

Pierre Schori, näste lögnare!

I dagens P1 så säger Pierre Schori att han är förvånad över Sveriges militårpolitik nu när han kommer hem efter tio års utlandsvistelse.
Sverige har ändrat sin politik senaste åren till att inte vara neutrala :"vi som nästan inte ens lät Natos fartyg anlöpa Svensk hamn" säger han med darr på rösten!

Radion intervjuar också statsvetaren Demkert vilken är expert just på krigsmakten. Hon säger att förändringen inleddes långt tidigare än när den borgerliga regeringen tillträdde.

Pierre Schori är dåligt underättad med andra ord och borde ta sig ett samtal med Göran Persson.

När förre ministern säger sig vara förvånad så spelar han ett valspel och inget annat. Han vet att Sverige redan 1952 fick ett flygplan (DC 3) nedskjutet av Sovjet pga av spioneri för Nato. Sverige lät bygga landningsbanor över hela vårt land på undanskymda platser där breda vägar skulle kunna ta emot Natos:s flygplan.
Personligen har jag sett med egna ögon Natos officerare delta i övningar på hemliga vatten med de torpedbåtar  jag var inkallad på. (T101  och T 103 år 1962-63)

Jag tycker så illa om dessa sossar som i valnit tar till dessa usla knep, jag trodde inte att Pierre Schori nedlät sig till något sådant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s