Okategoriserade

Schori vill föra talibanerna till makten!

Mångordig Schori om Afghanistan!

http://www.dn.se/debatt/socialdemokratin-maste-andra-sig-om-afghanistan-1.1156988
Efter att ha läst detta långa inlägg så frågar jag mig varför han inte på något sätt berör vad som kommer att hända kvinnorna i detta land! Minns han inte vad som pågick förra gången talibanerna tog makten med våld? Alla kvinnor i olika yrken tex läkare,lärare,sjuksköterskor m.m. kördes med våld ut från sina arbeten. Kvinnorna spärrades i princip in i hemmet och alla skulle ha godkända kläder och den agendan bestämde talibanerna  helt över.

Schori vill att världen återigen ska bete sig som man gjorde mot Pol-Pot regimen i Kambodja. Låt dem hålla på med sitt dödande , vi ser åt sidan och låtsas som om det inte händer! Idi Amin  tilläts mörda inför öppen ridå och när så äntligen Tanzania befriade Ugandas folk från tyrannen så kritiserades de på samma sätt som Schori nu i inlägg efter inlägg angriper allt från (S) till vår regering.

De siffror han anför säger ingenting om vad människor i allmänhet innerst inne anser om läget i sitt land. Lika lite som valresultaten i Kuba säger något. eller för all del Hitlers påståenden att han hade hela folket med sig.

Nato-lögnerna har inte blivit sannare för att han upprepar dem. Sverige har allt sedan andra världskriget stått  NATO militärt nära.   (Läs förre ÖB:s Bengt Gustavssons bok)

När så Schori i sin artikel tar Holland som ett gott exempel tack vare att de har åkt hem så minns jag bara hur de också nere i forna Jugoslavien stod passivt och såg på allt medan Serbisk militär angrep civila och dödade dem! De är verkligen inget föredöme!

Det är inte första gången i historien ”vänstersossen” Schori ställer sig fel. Minnesgoda läsare kommer ihåg hyllningar till Kuba och dess diktator m.m.

Att Dagens nyheter låter honom publicera i stort sett samma artiklar gång på gång är anmärkningsvärt, det måste ju finnas andra som också vill publicera sig på DN? Eller har han en särskild guldfil in på debattsidan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s