Okategoriserade

Slingrande kommunalråd! (S)

07.15 i morse så blev det en ”debatt” mellan Edith Escobar och det socialdemokratiska kommunalrådet i Malmö , Katrin Stjernfeldt-Jammeh.

Diskussion kanske men ingen debatt då kommunalrådet bara ville tala om de skott som någon förvirrad man avlossat.

Edith ville bredda diskussionen till hur Sverige har tagit omhand de som bor i tex Rosengård. Men nej, det finns inget samband tydligen till de motsättningar som råder i Malmö. Alla är lika goda Malmöbor enligt (S) Katrin!


Tänk om det vore så väl. Då skulle inte de boende vilka har sitt ursprung från andra länder behöva leva på sossbidrag.

Då skulle de ha  arbete att gå till varje dag  så som de infödda svenskarna gör. Deras barn skulle gå i bra skolor med godkända betyg när de söker till ev. gymnasium osv.


Jag har bara  en stilla undran över varför dessa stenkastande brännande ungdomar där uppe i gettot med löss och kackelackor inte är tacksamma om de nu är likvärdiga Malmöbor som älskar sitt Malmö?

Edith fick som sagt inte någon som helst förståelse för sina argument och det hade jag inte heller trott. Mina erfarenheter av Malmös politiker av alla slag är inte så upplyftande. Jag har varit med om hur man halverade personalen på gruppboendet där jag arbetade, samma sak på sjukhuset. Ingen av de partier som satt vid makten brydde sig hur det gick för patienterna. Samma sak är det med de boende i Rosengård, VEM har brytt sig om dem? Jag har varit med i offentliga diskussioner med kommualråd och det var som att hälla vatten på en gås.

Det är bara vid valen som man är där och snackar,så fort valet är över så är man puts väck och där sitter människorna i sitt elände.

Jag vet bara en sak, kommunens pengar tog slut så de hade svårt att betala ut våra löner.De fick låna pengar i Tysk bank för att klara löpande budget. Vad de inte offentligt berättade  var att det berodde på de höga kostnader som invandringen just till Malmö krävde. Efter förhandlingar med staten så tillskjuter övriga Sverige miljonbelopp till Malmö varje år. Utan dessa pengar så hade staden gjort bankrutt.

Vissa ting vill inte politiker i kariären tala om och minst av allt diskutera. Vi fick en bra lektion idag hur en sosse i ledande ställning bara glider undan! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s