Hälsa / Nyheter och politik / Okategoriserade

Jag stödjer MFF i deras kamp mot huliganer.

Huliganer är inte supporters!

”Malmö planerar nu att stämma supportern.
– Vi kommer inte att väja för någonting. Vi kommer att följa upp det här med ett skadeståndsanspråk, säger Per Nilsson, interims-vd i klubben, till Eurosports hemsida”! (DN)

Malmö FF gör rätt som tar till det här vapnet mot de här killarna som bara förstör för alla andra. I Stockholm sköter inte klubbarna det här så som de borde. Ofta finns det en hotbild i värsta gangsterstil bakom som gör att man tassar på tå allt för ofta.
Unga män hotar spelare,tränare, lagledare osv och deras familjer. Hot om att bränna ner deras hus eller skada deras barn kan man inte ta lätt på.
När man som utomstående kollar dessa unga mäns framfart på matcherna så är det som att se  en samling svårt mentalt störda personer.

Här om dagen skulle Hammarby spela på söderstadion och tyvärr så kom det in fyra tjejer i min T-banevagn, den främste hade ett ölglas från en krog i handen med halva innehållet kvar.
Det första hon gör är att ställa sig och vråla oavbrutet något som skulle likna ”bajen” allt medan mascaran rinner vid de klotrunda ögonen. Helpackad !
Jämlikheten håller på att sprida sig i fotbollsleden.
De lär av sina föräldrar ! Tyvärr har jag ju sett hur tusentals bajenfans i rad, skrikande, ölande, kastande all skit efter färdvägen samt med sina barn vid sidan gå upp till söderstadion.
Jag skämdes på de vuxnas vägnar och förbannade dem  för att låta sina barn vara med om sådan skit. Inte undra på att tonåringar sedan uppför sig som idioter på arenorna!

England kunde redan för över tio år komma till rätta med sina problem men i Sverige så ska det dras i långbänk jämt så att man inte ”kränker ” de unga.
Ordet ”kränka” kan få mig att kräkas idag.
Tänk om de vuxna kunde börja se verkligheten så som den är och inse VEM som KRÄNKER vem?

Jag stödjer MFF fullt ut i deras aktioner nu mot huliganerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s