Okategoriserade

Rikta demonstrationerna åt rätt håll!

Unga går ut i hätska demonstrationer mot olika företeelser. Ibland med ett förvånansvärt hat då de slår sönder allt från stora fönsterrutor till att likt sinnesförvirrade hoppa på en polisbils tak.
Inom idrottsvärlden sker samma saker, man kastar smällare och tänder bengaliska eldar. Slåss med vakter och motståndare.
När det gäller de som alltid går ut och säger att de ska hålla gatan ren från fascister och har koncentrerat sig den senaste tiden  på Sverigedemokraterna och deras möten gör ett grundläggande fel.
SD är bara ett symptom på ett fel som har begåtts tidigare. I verkligheten är det den svenska statsapparaten som genererar ett parti av denna typ. Ihop med särskilt socialdemokratin har vårt samhälle begått svåra fel i invandrarpolitiken.  Jag vill påstå att de verkliga rasisterna  är de som bygger getton och dåliga skolor. Samtliga som har deltagit i denna politik med arbetslöshet och utslagning som följd  är de som byggt upp en potential för SD att bygga sitt parti. Tyvärr dras många arbetare till detta parti som i många stycken låter som Per-Albins gamla socialdemokrater. Det fungerar ju dessutom som så att staten ger mer och mer pengar till de partier som kommer in i olika församlingar så att de kan växa ännu mer. I princip så skulle en demokrati kunna störta sig själv i graven om det skulle gå riktigt illa.
Demonstranterna skulle demonstrera mot de som skapat det nuvarande samhället !  
En riktig läkare sätter inte plåster på sjukdomen utan han går till botten med vad som skapat sjukdomen.
Vilken yrkeskategori som helst söker orsaken till felet, någon annan väg finns inte.
I politiken så skymmer man ofta sanningen därför att ingen av dessa människor vill erkänna skuld.
Socialdemokratin har inte förmått att göra självkritik inför så uppenbara fel man har varit med om att bygga in i vårt samhälle.
Tyvärr så låser sig allt för många i någon slags ”religiös” tro på att” ledaren” ska lösa alla problem och det är alltid svårt att diskutera med människor som ”tror” intensivt på ett parti eller en ideologi!
När politik blir som Jehovas vittnen eller Islamistisk självhävdelse med mantrat ” vi har rätt i allt” då är det lönlöst att fortsätta diskussionen med just dem.
Det är därför det var rätt att socialdemokratin fick lämna makten så att det kom andra ideer in i vårt samhälle så att  de måhända ska kunna utforma en annorlunda politik mot den som förts tidigare. Men utan självkritik och bara med ett saluförande av gamla redan förkastade politiska tankar så ser det dystert ut.
Miljöpartiet försöker att tänka nytt och testar sig fram på ett sätt som jag finner uppfriskande. De är inte heller rädda för att ändra sin politik, ibland rätt så radikalt dessutom. (EU)

Om vårt samhälle inte kan ta tillvara alla de unga invandrarbarn som bor här och skola dem och ordna arbete åt dem så kommer vi att få dras med ökande kriminalitet. SD kommer då med all sannolikhet att växa ytterligare. Få mer pengar från staten så de kan anställa fler ombudsmän osv.

Vad är det då för vits med att vänstern demonstrerar mot SD, felet ligger ju som jag försöker beskriva någon annanstans. De etablerade partierna tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s