Okategoriserade

Våld mot Pride i Moskva idag!

Det var starka bilder Rapport visade från försöket att anordna en Pride-festival i Rysslands huvudstad. Fascismens fula tryne uppvisades fullt ut med både polis och aktivister slående de gay-aktivister  som kämpar så modigt för sin demokratiska rättighet. I  de fd socialistiska länderna finns så mycket trångsynthet och faktiskt ren nazism som visar hur de gamla regimerna fostrade folket till det som uppvisas nu.

Hån, slag och rop om att bränna en kvinna levande fick vi se rakt in i våra ombonade rum.
Det som jag reflekterar över är just detta våldsamma hat och tillvägagångssätt som påminner om hur vissa inom vänstern också använder sig av här i Sverige.

Förakt följs ofta med våld och har i alla tider följt alla fascisters handlingar.
Här försvarar man sig med att man går på människor med ”högerextrema” åsikter precis som om detta skulle försvara deras handlingar.
Det är i praktiken som man visar var man står.
Demonstrera ska man göra och detta har man laglig rättighet att göra men när man övergår till våld så har man förverkat sin rätt att bli betraktad som demokrat.

Man sänker sig till samma nivå som fascisterna i Moskva men en stor skillnad råder här och det är vår polis. De sköter sig bra och gör så gott de kan för att alla ska kunna använda sina demokratiska rättigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s