Okategoriserade

Vilka krafter har skapat motsättningarna i tex Sverige?

Han sörjer inte tillräckligt! Hon gick inte på mötet för offren! Det är deras fel!

Vi måste censurera! Vi mot dom!

Ja, nu måste alla ha sina meningar om det hemska som hände i Norge. Samma saker har hänt oupphörligt i andra länder i åratal utan att samma skribenter knappt lyft sina fingrar till tangentbordet. Är inte andra länders folk lika värda?
Om det uppstår motsättningar tex i Sverige mellan inhemsk befolkning och invandrade så begår bägge sidor i denna ordkonflikt samma fel.
De som ska kritiseras är dessa politiker som inte förmår att ta hand om de som kommer hit. Jag minns när över 200 läkare skulle gå på en svenskundervisning i AMS:s regi. Två dagar innan de skulle börja så meddelade AMS att pengarna var slut. De fick åka hem och vi fick inte in 200 nya läkare i vårt system. Regeringen Persson lyfte inte ett finger för att skjuta till pengar.
Tar man hit flyktingar och invandrare så ska man kunna ta hand om dem på ett förnuftigt sätt.
Om man sätter folk i bidragsberoende på livstid så skapar man ett samhälle med motsättningar. Se på Malmö där Rosengård är en enklav i stadsbilden och följaktligen så får SD 10% av folkets röster.
På detta sätt föder statsapparaten och politiken rasism och missnöjda innevånare.

Vänstern med socialdemokratin vill inte se sin roll i detta bygge av staten Sverige. Allt har varit rätt i deras ögon och så försöker man envetet skjuta skulden för motsättningarna på andra. Ve den som ens försöker diskutera vår invandrarpolitik. Ve den som försöker diskutera alla orättvisa utvisningar av tex barn!
Sverige har skapat en omänsklig apparat för dessa frågor. Det vore bättre att öppet erkänna att fel har begåtts och sedan diskutera utan överord vad man ska göra för att det ska bli bättre.
Samma sak gäller de svenska lagarna , de ska gälla alla som bor i vårt land utan undantag annars blir det kaos. Unga flickor på 13 år ska inte kunna giftas bort med äldre män. Flickor måste få lära sig simma osv!

I alla samhällen där många invandrar har det uppstått motsättningar. Varför har man inte lärt av tex USA? Så fort man klumpar ihop alla invandrare på samma ställe så börjar processen med sk utanförskap.
Tyvärr är det ju så att många av de som snackar mest i dessa frågor aldrig har bott i sådana bostadsområden ändå vet de bäst! Kolla upp hur våra riksdagsmän bor så får du en bild av hur avskärmade de är från den verklighet de är satta  att  forma människors vardag!

Skapa arbete åt både ungdomar och invandrade med alla medel så får vi ett bättre samhälle med mindre  motsättningar. Kritisera rätt instans i samhället!
Låt bli att skjuta på pianisten, han bara följer noterna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s