Okategoriserade

Vad bör göras?

Samma mönster framträder nu! Intet nytt i historien!

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/torterad-efter-att-ha-vardat-rebeller_6425580.svd

Cecilia Uddén berättade idag på Ekot hur hon fick vara med om att gå in i en lokal där ca 60 lik låg förkolnade efter en massaker på frihetskämpar. Några hade lyckats fly och kunde berätta denna vedervärdiga historia.http://sverigesradio.se/nyheter/

Den ”gröna” socialismen framträder nu på samma sätt som vi under de senaste hundra åren har sett hur socialismen i sin kärna bär på våld och förtryck. I land efter land upprepas samma bittra händelser under historiens gång. Regimer begår tvångshandlingar och massmord för den ”goda sakens” skull.
Det är ju ändå bara motståndare till det kommande lyckoriket som utplånas!
Lenin, Stalin, Mao, Kim (av alla sorter),  Pol-Pot, Kadaffi mfl ”röda” kejsare följer samma fotspår. Allt medan bokstavstroende i andra länder vägrar att ta till sig sanningen. De fungerar på samma sätt som  Anders i Norge, håller sig med ett tankegods ingen rubbar.
De har rätt!
Människor som en gång för alla har slagit fast att de har rätt , de må vara religiösa eller övertygade kommunister, dessa når man inte på vanlig väg med diskussion. De lyssnar överhuvudtaget inte på andras uppfattningar och har ingen respekt för andra människor. Det är i detta det också ligger att man i maktställning kan begå otäcka handlingar ”för sakens skull”!

I alla länder som har kallat sig socialistiska så har yttrandefriheten liksom tryckfriheten avskaffats. Dessa grundläggande rättigheter måste finnas i varje stat som grundlag , utan detta kan inget samhälle fungera demokratiskt.
I alla länder där de nya ”kejsarna” sitter tex Kina så inskränks dessa rättigheter.På nätet stoppas allt från Facebook till Twitter osv.
Allt för att de ska kunna härska genom död och förintelse vilket nu framträder som ett mönster nere i Kadaffis Libyen.
Kadaffi med familj ska dömas av den internationella domstolen i Haag på samma sätt som de kriminella ledarna från forna Jugoslavien!

Vad vi ska göra med våra inhemska fanatiker vet jag faktiskt inte,de vill tydligen inte ens försöka ta till sig erfarenheterna från historien eller ens öppna ögonen för det som händer exakt nu i Libyen, Syrien mfl länder!

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s