Okategoriserade

Avskyvärd rasism kan se ut så här också!

Jag minns från slutet av sextiotalet när det började komma desertörer från Vietnamkriget hit till Sverige. Inom vänstern fanns det något slags idyllbild av de svarta som kom hit. Man trodde alla var ett slags Stokley Carmichael med näven knuten mot skyn. Omvänd rasism började råda på samma sätt som man hade börjat behandla våra inhemska Romer.
Omvänd rasism innebär att man inte behandlar alla lika oavsett var man kommer ifrån osv.
När jag arbetade på ett härberge i Malmö så ingick det i mitt jobb att inte släppa in de som jag ansåg var påverkade av droger. Så fort jag sa nej till en boende med invandrarbakgrund därför att jag ansåg honom påverkad så kastades alltid påståendet att jag var rasist mot mig, förbaskat tröttsamt att höra för jämnan!
Det är priset man får betala i Sverige om man behandlar alla lika. Tyvärr har det skett en glidning i denna uppfattning på en mängd punkter, man ska särbehandla. Fördelar ska ges om man inte är svensk på samma sätt som män kan missa arbeten till mindre lämpade kvinnor.
OBS , detta gäller bara i specifika fall, se hur landets taxichaffisar ofta har hög utbildning som de inte får någon chans att använda sig av därför att de kommer från andra länder. (Mycket dumt och orationellt)!
Är det dumhet som styr detta eller rasism?

När vi talar om rasism så är det enbart i termer av vit rasism. För många debattörer så finns inget annat i sikte. Tyvärr så finns det en ful rasism tex bland många Asiater som bor här. Känner en flicka från Indien som blev tvungen att ge upp sin kärlek till en Fransk kille. Hon sa att det är katastrof i deras familjer om de blir kära i en vit kille. Om hon hade valt honom så hade familjen totalt förskjutet henne.Ingen hade velat ha kontakt med henne.
Samma sak med en väns son som träffade en flicka i London vars familj härstammade från Pakistan, de träffades i smyg men sen var det någon som hade sett dem och då bröt helvetet ut. Han återvände till Sverige för sin säkerhet.

När jag läste den judiska författaren Harry Goldstein berättelse från sin uppväxt i London så beskriver han hur hans syster träffar en engelsk kille och mot familjens vilja gifter sig . De anordnar då en veckas likvaka över henne, hon är död enligt familjen och ingen får träffa henne.
Allt detta är ju ren rasism!

Våra Romer    har denna inställning också, vi vitingar är ju sämre individer som man helst inte bör beblanda sig med. Detta har också betytt att de mest extrema inte heller vill att deras barn ska gå i svensk skola och på det sättet kanske ta åt sig svenska uppfattningar.
Att inte ens våga diskutera det här offentligt är ju också sk omvänd rasism.

Det blir enbart löjligt när man blandar in synen på religion tex Islamisters perverterade syn och påstår att man är rasist om man tar avstånd från dessa stollar.
Religiös och politisk stolle kan man bli oavsett var man kommer ifrån på denna jord.
All svår form av vidskepelse ska bekämpas utan pardon och skamgreppet att då slunga ut anklagelser om rasism är ju faktiskt ett prov på undermålig tankeförmåga!

Vi föds lika, vi har samma blod, vi har samma känslor. All form av rasism är avskyvärd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s