Nyheter och politik / Okategoriserade / Organisationer

Slussen? Hur kommer det att bli?

Beslutet om slussen ska nu tas!

Ibland tycker jag att M med Sten Nordin i Stockholm styr staden som en annan bananrepublik. Lyhördheten mot sina väljare lyser med sin frånvaro och de ger intryck av att gå den gamla socialdemokratins väg. (S) på sextiotalet lät grävskoporna förstöra innerstaden för all framtid. Jag minns än med sorg hur man förstörde gamla Klara. Sergels torg idag kan ju ingen tycka vara något mästerverk i stadsbyggnad!

Nu gäller det slussen där samtliga partier slirat nära sextiotalets avgrund. Borgerligheten har bestämt sig och vägrar lyssna på andras förslag. Man har till och med gått så långt att man inte hyr ut lokaler till de som hyser andra uppfattningar i slussenfrågan. Munkavle är satt på tjänstemännen osv. Gammal god sossepolitik utövas.
Det var ju inte sådan här politik jag ville ha när jag la min röst på ett av dessa partier.

Det finns ett bra förslag för slussen som dessutom skulle bli mycket billigare och det är att renovera slussen. Detta är fullt möjligt enligt all Sveriges betongexpertis! Snyggt skulle det bli dessutom och man bevarar en lösning som är rena världsarvet!

Sanningen är nog den att Sten och hans småstenar redan har skrivit på kontrakt med krafter som vi inget har fått veta något om! Pengarna har blivit intecknade i förväg eller hur är det?

Hjalmar Mehr och andra rivningsexperter småler i sin himmel över vad som nu pågår i Stockholm! Fy attan vad det stinker om partipolitiken för det mesta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s