Okategoriserade

Svineri!

Svin är ni och inget annat!

 

Det som visas här är bilder från Lund men det skulle lika gärna kunna vara Uppsala eller någon annanstans där det finns studenter!  Tyvärr har de sedan rätt många år  tillbaka börjat lämna sådan här skit efter sig utan att blinka när all alkohol har runnit ner för strupen.

Föräldrars uppfostran är undermålig , detta är helt klart när man ser hur ungdomarna ställer till  det i parkerna.
 Samma sak i samband med olika rockfester , jag har sett den underbara Humlegården förvandlas till en sopstation på ett par timmar i samband med Kents stora spelning på Stadium 2003!
Det har kommit in en hänsynslöshet i det svenska  samhället som jag inte känner igen från min tid som ung.
Vi tog reda på varenda butelj efter oss. Att slänga allt på marken var totalt främmande bland de jag umgicks med och vi drack en hel del också utan att balla ur!
 
Varför ska man stryka dessa fyllefester medhårs när de inte kan sköta sig? Finns det ingen vuxen som vågar att säga ifrån mot den här galenskapen?
I många andra länder skulle något liknande vara totalt omöjligt. I en hel del stora miljonstäder i Asien är det förbjudet att ens kasta en fimp på gatan!
 
Jag börjar förstå mer och mer varför allt för många unga inte klarar av att arbeta eller att hålla sig till de regler vi måste ha i ett samhälle.Dåligt med kunskaper även på studentnivå är ju också den tragiska verkligheten.
Vänstern agerande under många år med snack om barnmakt och att unga ska få bestämma själv i ALLTING är bara en björntjänst som leder till att de inte kan ta ansvar för någonting . De som var där skulle tvingas att städa upp efter sig själv.
Kan man bli annat än reaktionär när man ser att samhället tolererar dessa avarter ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s