Okategoriserade

Vita enklaver i Sverige!

 
 
 

söndag, maj 27, 2012

Den nya överklassen i storstäderna!

 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=438&artikel=5123754

God morgon Sverige sände detta reportage idag och jag log när jag hörde  vad som sades!
Högavlönade journalister och annat massmediafolk klumpar ihop sig i enklaver där ”vit makt” råder! Nästan inga invandrare finns i de köpta husen där och alltså inga konflikter alá ytterområden som Tensta eller Rosengård.
Då kan man ju också kosta på sig att kritisera de som har försökt bo i dessa områden men givit upp och kalla dem för alla möjliga nedsättande ord.

Det är ibland oerhört svårt att som arbetande bo i områden som präglas av motsättningar och ständiga bråk. När man inte får sova och börjar arbeta sju på morgonen så tryter tålamodet till slut.
Arbetslösa och de med annan religion har ofta andra tider på dygnet än vad en knegare måste ha för att orka.

Då kan man göra som de boende i Midsommarkransen. Se till att området blir ett ”rent” område där de boende i huvudsak har samma värderingar och bakgrund. Så har det fungerat i USA i över hundra år och vi är på god väg att få samma typ av samhälle.

Jag känner igen det här från det brukssamhälle jag är uppväxt i, disponenten och hans närmaste bodde på bästa platsen i staden, tjänstemännen ofta för sig och arbetarna visste f-b mig sin plats!

Idag är det invandrarna som har tagit arbetarnas plats och ofta de lågavlönade jobben också. De får bo för sig med allt vad det innebär med dåliga skolor och som i Malmö löss och kackelackor som ingen gjorde något åt trots alla klagomål!

När LO nu har bytt ordförande så kanske det vore på plats att se över vem som är arbetare idag, hittills har det nästan uteslutande gällt ”vit” arbetskraft  (ofta manlig dessutom) .Ett stort misslyckande för LO och även socialdemokratin!
Vi har ett proletariat i Sverige som ingen har brytt sig särskilt mycket om, de ska helst tiga och inte visa sig.
När så vår statsminister äntligen talar sanning och berättar att den största arbetslösheten just finns i denna grupp av proletärer och att vi måste göra något åt detta, då utbryter det storm bland vänsterskribenterna där de sitter i sina skyddade boningar. Inte för att sanningen kom fram , nej då, de utpekar vår statsminister som rasist!

Blir man så här blind när man sitter i sina ”vita” fina stadsdelar med sin dyra latte framför sig?
När man hör det här reportaget så är man böjd  att tro detta!

Onekligen ställer man sig frågan, vem är egentligen rasisten i vårt samhälle! Inte f-n är det statsminster Reinfeldt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s