Okategoriserade

Vänsterns bankrutt när SD ökar!

”Väljarstödet för Sverigedemokraterna fortsätter öka. Enligt Svensk väljaropinion, en sammanställning av de största opinionsundersökningarna under oktober månad, har partiet stöd av 7,7 procent av väljarkåren – en ökning med 1,3 procentenheter jämfört med september månad.”

 

Ja, så står det i DN idag och det här är en tendens som håller i sig. De ungdomar som med ruttna ägg tror att de kan ”omvända” svenska folket är totalt inne på fel väg.

Sedan många år har man lämnat fältet fritt för SD att växa. Först teg man och trodde det skulle hjälpa sen började man angripa i tron att det var bättre.

Tanken på en seriös debatt om invandringen har aldrig funnits. Alla politiska beslut vad det än gäller måste ju kunna diskuteras men när det gäller invandring så har man satt på munkorgen.

När folk i olika städer börjar märka av baksidan av politiken så reagerar man och får inte debatten flöda fritt så öppnas dörren för buskpropaganda.

Vi kan ta Södertälja som ett exempel. Där har man fått ta emot alldeles för många invandrare och så sker än idag. Staden dignar under bördorna både ekonomiskt och praktiskt. Många boende bor med alldeles för många i lägenheten vilket gör att det aldrig blir lugn och ro. Barnen kan inte göra sina läxor och det blir stökigt i skolorna pga av trötta barn.

Sjukvården drabbas också eftersom många har eller får psykiska problem.Värst är dock den utbredda kriminaliteten med en ren maffiaverksamhet med mord, hot och utpressning.

Detta ser ju folk och blir mer benägna att lägga sina röster på de som tar upp dessa frågor .

Inget konstigt i det!

Svensk politik har länge bett om att få nationella partier in i riksdag och fullmäktige.

Vänsterns recept ter sig bara löjligt känslomässigt, de agerar mest för sin egen skull. Lite bråk, lite stenkastning och vrål , sen går man hem och tycker att man har bekämpat fascismen!

När de i verkligheten har hjälpt de nationella att framstå som offer och på det sättet kunnat vinna ett par tusen röster till.

Hela vänsterns agerande sedan många år är felaktigt eftersom de inte har kontakt med verkligheten och inte heller med ”verklighetens” folk!

I alla år har denna ”elit” bland ungdomar mest läst böcker med dogmer än att ägna sig åt det samhälle vi lever i!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s