Okategoriserade

Bura in bovarna!

Brott och straff!

”Rånarna slog till mot en guldsmedsbutik i Ängelholm – sedan sköt de flera skott mot människor på gågatan.
Tre personer träffades och har förts till sjukhus.”

Just nu kablas dessa nyheter ut och det är inget ovanligt idag. I morse talade man om att tunnelbanetåg och bussar hade fått sina rutor krossade vid Sandsborg. Igår brann tio bilar i Stockholmsområdet osv.
Vandalismen ser man överallt, igår hade man krossat belysningen vid t-banan-Hökarängen .
Polisen släppte bilder på två kriminella som rånat en tjej just på tunnelbanan och naturligtvis såg man två killar med ….ja just ja man får ju inte peka ut vissa grupper av befolkningen men alla som sett dessa bilder drar ju sina slutsatser. På samma sätt som allt det som hänt i Södertälje.
Träffade en kille idag som suttit en tid på häktet och han sa att ungefär hälften av de som satt där var från Södertälje! Och de tillhörde en viss hmmm hmmm grupp av Södertäljes befolkning.
Så har det hela tiden varit i Göteborg också med skjutningarna vid sjukhuset osv.
Pojkarna som misshandlade en pensionär grovt var ju också hum-hum!!

Det är ju enbart löjligt att inte erkänna att invandring också bidrar till mer kriminalitet, detta fenomen är ju välkänt sedan hundra år.
När man kommer till ett annat land och inte känner sig hemma, kanske har stora brister i sin skolgång osv då skiter man i samhället. Snabba pengar   gäller och utan solidaritet med det land man lever i så tappar man alla spärrar.
DET är alltid synd om de skötsamma som kommer i kläm men det vore ju bra om de som bor här också började delta i vårt samhälle och inte ställde sig utanför.
Sverige är ett delat samhälle på många sätt, det kan man konstatera i många olika sammanhang.
Vi har blivit precis som alla andra samhällen världen över, skitjobben som de infödda inte vill ha sköts av invandrare. Se bara vem som kör taxi i storstäderna eller sköter städet på de stora sjukhusen !

Unga pojkar drömmer ju inte precis att städa golven utan de drömmer om framgång och pengar. Bilar ,kläder, guldsmycken , krogliv och de som erbjuder sådant är de kriminella nätverken.
När jag bodde i Rosengård så var det Romska pojkar som sålde heroin osv. Det fanns Bulgarligan, Juggeligan och stans största langare av amfetamin var från Ungern.
Lönnkrogar i mängder där de alltid ägdes av någon ur denna grupp av befolkningen.

Vad gör man åt detta då?  Naturligtvis får man börja i rätt ände med skolan för de som anländer. Missköts detta så kommer kriminaliteten som ett brev på posten.
Om man gör som Malmö skolor har gjort i åratal d.v.s släpper ut framförallt killar ur nian utan betyg så går det galet för dessa!
I åratal har man låtit detta fortgå och ansvariga har bara ryckt på axlarna och sagt att det faller inte på deras bord.

Vi står nu med ett samhälle där kriminaliteten sägs sjunka men inom vissa grupper av befolkningen så är kriminella handlingar vardagsvara.
På min gata finns ett hem för killar som ramlat utanför och jag ser tyvärr bara ”mörka” killar på detta hem men eftersom det är förbjudet att registrera vem som är vem så finns inga siffror som forskare kan använda för att lägga pussel över vad man borde göra med alla dessa individer.
Glider befolkningen isär hela tiden i allt från skola till jobb och kriminalitet?

OM det är på detta sätt så ser framtiden dyster ut och vi kommer att få en maffialiknande verksamhet cementerad på samma sätt som i USA ! Den svarta sektorn med cigaretter, knark , sprit, krogar ,horhandel m.m kommer att bestå och hårdheten bland dessa grupper kommer att uppvisa många skjutningar och utpressningar. Killar som står i skuld beordras att utföra rån där vi idag ser hur alla hänsyn läggs åt sidan!

Är det detta samhälle vi ville ha?

http://www.expressen.se/kvp/guldsmedsranen-okar-dramatiskt-i-landet/

 

PS När jag såg matchen Sverige mot Finland så inser man att bägge länderna uppvisar  uppdelningen  mellan de olika medborgarna. Såvitt jag kunde se så fanns ingen sk invandrare i något av lagen. I sportens värld finns A och B-lag.Boxning och brottning domineras numera av killar med invandrarbakgrund. Fotbollen håller på att ändra sig men många är proffs från andra länder och inte killar boende i Sverige.
Teaterpublik består liksom musikpubliken av infödda, vår kultur är inte intressant för andra än oss som har en ”vit” bakgrund.
Malmöfestivalen är ju intressant att skåda. Staden har ju en mycket stor befolkning från andra länder men de syns mest i de olika matstånden som försäljare m.m..
Jag har stått på Stortorget och Gustav många gånger och tittat mig omkring i publiken, bara svennar så långt ögat kunde nå trots kanske 20.000 personer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s