Okategoriserade

Motreaktion?

När kommer motreaktionen?

 

 

 

Jag bara väntar på motreaktionen från de människor som får sin egendom förstörd av de kriminella gängen.
Vi har vant oss vid att delar av befolkningen i tex Irak ger sig på varandra med våld , där räcker det med att tillhöra ”fel” religion för att du ska utsättas för våld.
De som får sina bilar brända måste känna en oerhörd vrede över det som händer och ve dem som gör detta om de boende börjar sätta sig till motvärn.
Folk borde skydda våra brandmän när de sköter sitt jobb och inte enbart överlåta detta till hårt arbetande polismän.
Hur många är det i detta land som tvingas att sköta sitt arbete med hot och våld mot sig och kanske bli skadad för livet?
Både brandmän och polismän är anställda av vårt samhälle ( vi medborgare) och ingen ska ostraffat kunna ge sig på dem när de sköter sitt arbete.

Vi som har kritiserat svensk invandringspolitik ( ej invandringen i sig) i åratal har varnat för att det ska uppstå en sådan utveckling som vi nu ser.
Ghettobildningar, dåliga skolor, kriminalitet, arbetslöshet osv har visat sig i alla länder leda till denna utveckling.
Barn och ungdomar som tappat kompassen och respekten för både föräldrar och samhälle är en följd av förd politik.
Ingen vill ta i  tång med dessa problem utan överlåter det till Sd och andra smågrupper på yttersta kanten av politiken.
Ett enda stort misslyckande från förespråkarna för denna politik där man bygger hela bostadsområden med få svenskar boende. Vi har ett långt land med stora möjligheter att sprida de som kommer hit men då måste också staten sätta agendan från början. Alla kan inte bo där kusinen ev. bor!

Dessutom måste frågan om medborgarskap kunna diskuteras utan övertoner där det ska kunna provas olika modeller. Att införa ett provmedborgarskap under tex fem år där de som begår grova brott ska kunna mista medborgarskapet är väl inte helt orimligt?
(Rån, mord ,mordbrand osv)
Då kan man också utvisa dessa efter straffet och det skulle underlätta vad gäller kriminaliteten.
Att bli medborgare i ett land innebär både rättigheter och skyldigheter och med en annan lag om medborgarskapet så kanske fler skulle inse att man inte ska begå brottsliga handlingar.

När det gäller de ungdomar (ibland 12-13 åringar) som är ute på nätterna så kan man ju undra var föräldrarna befinner sig?
Vänsterns förhållningssätt till det som händer är ju en mall som de alltid följer även om de med munnen säger något annat. De har alltid en förklaringsmodell att komma med tex ”sådan är kapitalismen” eller annat fjant när de borde tala om moral och rätt i stället.
Huliganer är huliganer vare sig det gäller fotboll eller ”upplopp” i förorten !

Jag säger som Charlie Chaplin i diktatorn: ”Strafen, strafen, strafen….!” (Obs tyska-eng.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s