Okategoriserade

Glass mot glass!

Morrrrrrgan Johansson

Endast fem av våra riksdagsledamöter bor i områden som klassas som ”utsatta” ! Utsatta= majoritet av invandrare.

Morgan Johansson från Skåne borde  vara bättre insatt i varför det uppstår huliganvälde i dessa stadsdelar. Hans eget parti med Ilmar  Reepalu har ju också pekat på att Malmö har fått för många invandrare och inte klarar av sina åtaganden !
Gårdagens upprop från tio olika orters kommunordf. där flertalet var socialdemokrater pekar ju på samma sak. För många invandrare och de klarar inte av fler. http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vara-kommuner-far-betala-aterforeningen_8226000.svd
Då går denne Morgan upp i riksdagen och talar om klassamhälle.
I det som har hänt så pekar forskare istället på hur de kriminella utnyttjar unga för att kunna ostört hålla på med sina verksamheter.
”Inga poliser i VÅRT område” hör man ju huliganer säga! Jo,jo ,det är ju så de kriminella vill ha det!

Undrar när Morgan eller någon från V kommer att kunna erkänna att deras politik verkligen leder till en ny underklass i vårt samhälle som de inte gör ett skit för mer än babblar smörja.
Man sätter folk i dessa områden ,sticker åt dem sossbidrag sen ska de sitta där och ruttna utan kunskaper eller kanske ens läsfärdighet. Det går dåligt för deras barn och sen sitter de också med sossbidrag och hatar det samhälle de bor i.

Är det så man bygger upp ett rättvist samhälle? Så här har man hållit på i allt för många år allt medan våra fängelser proppas full med invandrare eller deras barn som är födda här!
Sverige har kommit till vägs ände nu och måste styra upp denna politik !
Om vi inte förmår ta hand om de som kommer hit , bostäder, jobb, skolor m.m. då ska vi inte heller ta in lika många.
Politiskt förföljda ska få komma hit men då måste man ju också kunna genomskåda de som enbart vill hit pga av ekonomiska motiv.

Personligen känner jag Iranier som efter att ha fått uppehållstillstånd så har de åkt på lång semester till Iran. Många andra vittnar om samma sak och det är något fel i att de då fått tillstånd .

De som flytt med fara för sitt liv kan inte återvända  inte ens när de blir svenska medborgare. 

Man kan fråga sig varför det  just i vårt land  blivit en sådan helig ko denna fråga så det inte ens går att föra en saklig debatt ?

EU har nu tagit i denna fråga och nu ska ett annat regelverk sättas igång och då ska invandrare spridas över EU:s alla länder på ett rättvist sätt.
Förmodligen ska då Sverige inte ta emot lika många som nu, men den som lever får se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s