Okategoriserade

Är du främlingsfientlig?

torsdag, juni 13, 2013

”Främlingsfientlighet” ?

 
Jag såg ett par replikskiften i riksdagsdebatten mellan partiledarna. Jimmie Åkesson från SD pekade på att upploppen i vårt land sker i de förorter där de flertalet av de boende kommer från andra länder. Han sa också den bistra   sanningen att det är den förda politiken som har lagt grunden för så mycket elände i dessa samhällen. Utanförsskapet skapas av de myndigheter som har sitt inflytande i alla dessa frågor. Med berått mod tar man in för många i vårt land med resultat att vi skapar arbetslöshet och rena getton. Dåliga skolor har kommit som ett brev på posten vilket har skadat allt för många elever.

Granskningsnämnden för radio och tv har godkänt att man kallar SD för ett ” främlingsfientligt” parti . Detta är inte överensstämmande med sanningen, möjligen kan man kalla dem fientliga  till den förda invandrarpolitiken. I sitt parti har de en hel del medlemmar med invandrarbakgrund!
I Sverige har det blivit något konstigt mode att säga att alla kulturer och religioner är likvärdiga.
En f-b lögn från början till slut. Varför bröt Martin Luther med katolska kyrkan en gång? Liksom de nordiska länderna! Jo, därför att katolska kyrkan med all sin krämarmentalitet betedde sig fel mot Jesus ord och den kristna läran. Maktspråket och alla välsignelser över massmorden i Syd-amerika samt rofferiet där gjorde katolska kyrkan till en samling skurkar osv. Bristande historieundervisning i våra skolor har förvirrat nutida människor.

Kultur från div. arabländer eller Iran är ju totalt stollig i en upplyst människas sinne. Tron att religion sitter i kläderna är ju det första man möter i denna kultur-religion och lägg märke till att det gäller bara kvinnan.
Överhuvudtaget en kultur som ser ner på kvinnan som en lägre form av människa kan aldrig likställas med den kultur och människosyn som vi har i norden.
De som likställer våra olika kulturer verkar ju inte vara insatta i vad de talar om!

Den sk kultur som ofta finns söder om Tyskland bygger på att männen ska ha makten till varje pris i samhället, allt från parlamentet till hemmet. I Sverige har vi också för inte så länge sedan haft en mansdominerad makt på alla nivåer och vi ska inte gå bakåt igen till ett samhälle med ålderdomliga strukturer.

Att då släppa in idéer från efterblivna länders kultur för oss tillbaka till medeltidens unkna manssamhälle.

Det är sorgligt att det endast är SD som talar om detta i riksdagen, det borde finnas samma grundinställning bland de övriga men si då tvingas de att erkänna att den förda politiken har fört landet fram till ett stadium med bränder,upplopp, hög kriminalitet,arbetslöshet,bostadsbrist m.m.

PS Såg en utredning idag om unga kontra arbete .  Läs här: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/ekonomiforskare-sagar-ungas-sjalvbild_8256198.svd

Fundera sedan på vad du ser på sjukhusen idag,vem städar där. Vem kör taxin osv! Vem plockar bär?

 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s