Okategoriserade

Feg regering och en dålig opposition!

Resterna från socialismen irriterar!

 
Sverige var en gång ett genomreglerat land på de flesta områden, vem minns inte radions motstånd mot Elvis  och annan populärmusik. I radions reglemente ingick att ”fostra ” folket med god musik. Vad nu god musik är?
Radiotjänst och monopolet är uppbrutet men mycket finns kvar , inte minst den otidsenliga avgiften för tv-innehav.
Vi har en regering som hukar och en opposition som drömmer om gamla monopoltider.
Se till att avskaffa licensen och inför avgiften genom skatten så vi blir av med den löjliga diskussionen om hur man kan se tv från SR:s kanaler.
Nästa fråga som regeringen inte har vågat ta i är alkoholmonopolet trots att man är med i EU som ej tillåter monopol på något område. Några små krusningar på ytan har vi sett men nu när en stor kedja har börjat leverera mat och utsökt vin i kassar till beställare så blir det ett himla liv på systembolaget och dess tillskyndare.
Det är illa att se en liberal som folkpartisten Carl Hamilton rycka ut med halvsanningar om vinimport  men han går bolaget till mötes . (Ställ frågan varför till honom)

Små vingårdar har aldrig varit intressanta för det stora systembolaget men de kan tillverka utsökt goda viner och de får nu chansen genom ett av de stora matvaruhusen. Det gäller rätt så dyra viner så några ungdomar torde näppeligen kunna skicka efter denna matkasse med vin.
De som vill ha monopol och förbud inser inte att vi lever i ett annat samhälle där framförallt ungdomar köper illegal alkohol   genom sin mobil med ett enkelt samtal till en ”firma” som levererar ögonblickligen.
Det vore ju bättre om Hamilton och andra la sitt krut på denna kriminella verksamhet som nu pågått i så många år!
Att en borgerlig regering i så många frågor ställer sig på en socialistisk grund är inte kul alls för oss som vill ha ett annat samhälle på en frihetlig grund.
Staten ska i minsta mån härja med oss som bor här!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s