Okategoriserade

Slå ej hustru och barn!

En konstig och galen diskussion!

 
Sedan årtusenden tillbaka så har männen bestämt nästan allting i världen. De har varit världens härskare och till och med bestämt hur kvinnor ska uppföra sig, klä sig osv.
Det är inte längesedan man i Sverige inte ens ansåg det lämpligt att en kvinna körde bil , ungefär som de resonerar i Saudi-Arabien fortfarande.
Jag minns hur män på mitt jobb  på femtiotalet ansåg att kvinnor inte hade bakom ratten att göra eftersom de var ”odugliga” som förare.

Inom religionen har det alltid varit män som bestämt reglerna. Jehovas vittnen tex har ett råd av enbart män eftersom de är klokare än kvinnor.
Inom den muslimska världen är det bara mannen som gäller och i deras moskér så råder fullkomlig apartheid (åtskillnad).
En muslims man klär sig som vi andra män i väst men deras kvinnor ska ta på sig döljande kläder.
De kvinnor och män som försvarar denna högst egendomliga apartheid  vill på detta sätt vrida vårt samhälle tillbaka till en mörk period i vår historia.
Vi hade också spöstraff, dödsstraff, tortyr,stupstock mm hemska straff vilka man fortfarande har i de muslimska länderna.
Kvinnors rättigheter finns inte i de muslimska länderna och det är den seden man tar med sig hit.
Dessvärre finns det krafter som inte vill rätta sig efter våra lagar, man vill tex i Eskilstuna underkänna vår lag att man inte får slå sina barn. Ca hundra muslimer demonstrerade igår mot att skolan och socialen utredde ett fall där två barn var slagna.

 

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.1883209-stora-protester-mot-socialen-i-froslunda   
Allt för många som kommer hit har med sig en sk kultur som strider mot våra lagar och det mest hemska är de sk ”hedersmorden” . De kvinnor som blir utknuffade från balkonger är något så vedervärdigt och våra myndigheter måste verkligen skärpa lagen mot sådant.
För att bli boende här i landet så borde man få underteckna ett avtal med svenska staten att följa våra lagar , om man inte följer våra lagar så skulle man få åka hem till sitt land. Varken mer eller mindre!
Vid detta tillfälle när man får underteckna avtalet så skulle myndigheten också gå igenom våra främsta lagar där man vet att det råder olika synsätt.
Till Sverige ska man inte komma om man anser att man ska ha rätt att  slå sina barn och hustru!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s