Okategoriserade

Utvisa de kriminella!

Våra fängelser har nu 35% utländska medborgare fängslade!

 
Under första halvåret 2013 inställde sig omkring 4 500 personer i ett svenskt fängelse, enligt Kriminalvårdens statistik. Av dem var 35 procent inte svenska medborgare.
Det är en rekordhög andel – som kan jämföras med 2003 – då andelen var 25 procent. Men ökningen har varit som störst de senaste två åren.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5624693 
 
Vad som aldrig framgår är ju naturligtvis hur många som kanske är nyblivna svenska medborgare osv eftersom sådant inte får redovisas eller ens kollas . 
Genom tidningar och övrig massmedia vet vi dock att ett stort antal inom kriminalvården är killar som vuxit upp i våra förorter med övervägande invandrad befolkning.(Misslyckad skola,arbetslöshet ,utanförskap är ofta orsaker till denna kriminalitet)
 
När man läser hur myndigheterna ser på frågan om att låta fångar med ickesvenskt medborgarskap avtjäna sitt straff i hemlandet så kommer den svenska attityden fram väldigt tydligt. (Det är synd om den kriminella men någon tanke på offren finns inte.)
Så här säger ansvarig Madelaine  Seidlitz :” – I den här typen av frågor kan det bli fråga om att en person ska hamna i ett land där såväl fängelseförhållande men kanske också personal har brister. Och där personer utsätts för olika former av kränkande behandling. Och för att kunna göra den bedömningen måste man förstås till att börja med ha kunskap om landet för att sen också kunna bedöma om en enskild individ skulle kunna vara i farozonen.”
 
Jaha , man ska alltså värna om en kriminell som kanske har begått svåra brott tex dessa rån mot äldre i hemmen där man tejpat gamla människor och tagit allt av värde hos dem.
Jag måste ju säga att jag känner inte ett dugg medkänsla för dessa kriminella, de får gärna för mig hamna i ett fängelse där ett straff verkligen är ett straff. Ett faktum är att utländska fångar är förvånade över hur bra de har det i ett svenskt fängelse, rena vilohemmet i jämförelse med hemlandets fängelser.
Skicka hem dem för gott och låt dem aldrig komma tillbaka!
Annonser

One thought on “Utvisa de kriminella!

  1. För ca20 år sedan var andelen fångar med ”utländskt påbrå” 57%. Den andelen har förmodligen ökat och inte minskat! Utlänningar som begår tillräckligt allvarliga brott för att få fängelse bör självklart utvisas. Jag ser ingen som helst anledning att vara vek eller ta hänsyn till en hänsynslös utländsk brottsling, tvärtom! Ev. familj får väl flytta med om dom vill!?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s