Okategoriserade

De nya sossarna! (M)

måndag, september 02, 2013

Moderaternas svek mot vår nation!

 
”Sverige har på en generation gått från att vara ett av de länder i Europa som lägger störst andel av BNP på försvaret, till ett av dem som spenderar minst.”
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/sverige-aker-snalskjuts_8476426.svd 

Jag har i många år varit försvarsvän. Även under mina år som kommunist (SKP) var jag och partiet försvarsvänner. Vi ville inte nedrusta eftersom historien hade lärt oss att man inte kan lämna sitt land öppet   och utan försvar.

I slutet på tjugotalet nedrustade dåvarande socialdemokratin vårt land eftersom de inte trodde det skulle bli något mer krig i Europa. Inte ens när Hitler kom till makten 1933 så reagerade man på de signaler som fanns med ett Tyskland som rustade alla vapenslag.
”Gaphalsen” nere i det ”nya” Tyskland var inget att bry sig om.
Känns det igen?  Ryssland är inget bekymmer säger ledande moderater trosvisst. De har gått i den skola som också har nedrustats under många år så någon historia från trettiotalet tycks de inte känna till!

De människor som känner stark oro över det läge vi nu har med ett försvinnande försvar vet inte till vem de ska vända sig i kommande val. Socialdemokratin har morrat lite men de har också varit med om nedmonteringen av vårt försvar så de går tyvärr inte att lite på.
De enda som talar om vårt försvar på ett vettigt vis och har vågat plädera för en anslutning till NATO är Folkpartiet .(Liberalerna)
När det gäller Nato så får man inte tala inom moderaterna om denna viktiga fråga. Nato ska tigas ihjäl!
Makten är viktigare än något annat för detta parti och då ger man avkall på gamla hjärtefrågor och på detta sätt har man förvandlat sig till ett sosseparti bland de andra.

Anslut Sverige till NATO omgående!

 
 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s