Okategoriserade

SD, nej tack!

Sverigedemokrat? Jag! Aldrig i livet!

 

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/situationen-bor-vara-en-vackarklocka_8483542.svd  

”FN:s flyktingkommissariat uppgav i går att två miljoner människor är på flykt från Syrien. Samtidigt flyr drygt fyra miljoner syrier inom landet. Det är den största flyktingkatastrofen i världen just nu, enligt UNHCR.”

De kristna i Syrien och för övrigt i hela det muslimska området förföljs och dödas utan misskund. I alla de gamla kristna områden, som de bott i sedan urminnes tider, töms nu på befolkningen som bekänner sig till  kristendom. Islamister går fram med terror och död för att medvetet köra ut dem .
Då tar Sverige ett unikt beslut att man öppnar upp landet för flyktingar från Syrien och det är bra.
Vem hoppar då upp i massmedia som gnällgubbe nummer ett, jo Herr Åkesson från Sverigedemokraterna. Han motsätter sig detta humanitära beslut och mumlar om att det vore bättre att ekonomiskt hjälpa på plats! Han är en demagog som lurar och förför omedvetna väljare. Åkesson vet att människor dödas och inte kan vara kvar i Syrien. Samma sak var det i Irak vad gäller de kristna!
Åkesson omvandlar allting till pengar och då blir han dessutom en enfaldig nationalist. SD har alltid varit emot svensk trupp i Afghanistan (liksom vänstern) , de var emot aktionen i Libyen osv.
Åkessons parti är emot Eu (liksom vänstern) och vill omvandla Sverige till en öde ö.
Sveriges historia är ända sedan istiden en historia om att folk av olika slag har kommit hit, bosatt sig här och brukat jorden. På medeltiden talades det ”främmande” språk, framförallt tyska och finska i våra större städer.
Vikingatiden innebar att de förde hit massor med folk från andra sidan Östersjön som sedan blev fria medborgare. När nationalister talar om det ”svenska folket” som bott här i urminnes tider så är de dåligt pålästa.
DET är en annan sak att kritisera den förda invandringspolitiken  så som jag och andra gör där vi pekar på det orimliga i att behandla invandrare på det sätt som görs. Diskriminering på skolor och arbetsplatser pga av kanske ett ovanligt namn eller placering i dåliga skolor som inte kommunerna satsar på. En dold rasism under ”snällhetspolitiken”!
Om man ska ta hit folk så ska man också se till att ordna sysselsättning,utbildning osv.
Lagar ska följas av alla ! Om inte arbete finns i tex Södertälje eller Malmö så ska myndigheterna ha rätten att placera folk där det finns bättre förutsättningar. Det blir felaktigt om de flyktingar som kommer hit ska bestämma var de ska bo och kanske aldrig kan försörja sig. Detta skapar bara grogrund för partier på ytterkanterna.
Samma sak vad gäller skollagarna, de måste följas och de invandrare som tvingar sina barn att bryta mot lagen ska ställas inför rätta.
Vuxna har inte rätt att beröva sina barn den undervisning som våra skolor tillhandahåller efter demokratiska beslut i riksdagen .

Vi har ju sett hur den förda politiken också leder till både okunskap och kriminalitet i de stora förorterna. SD drar den slutsatsen att invandring är fel men de hugger i sten där.
Det är sättet att ta hand om de nya boende det är frågan om. Får man inga förutsättningar för ett värdigt liv utan blir beroende av bidrag resten av sitt liv så föder detta motreaktioner från de unga.

Kanske passivitet men i värsta fall både missbruk och kriminalitet. (Olika gängbildningar)

Att brista i humanitet är det värsta felet med detta parti och många av deras medlemmar.
Det är lätt att sitta på sitt breda ……..och vara bror duktig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s