Okategoriserade

Mutor vid slussen!

Alliansen mutar Atrium!

 
”Riskkapitalbolaget Cevians vd Christer Gardell har länge varit kritisk mot planerna för Slussen. Han är inte imponerad av stadens hantering av Glashusärendet. Enligt honom är det solklart att det handlar om en muta.
”Visst är det en muta. Om det inte är en muta, vad är då en muta? Pinsamt och ytterst allvarligt”, skriver han i en kommentar till di.se. ” http://www.di.se/artiklar/2013/9/27/gardell-ser-muta-i-slussenaffaren/

Jag trodde dessutom att Sossarna i Stockholm skulle hålla fast vid sitt motstånd mot att förstöra slussen  men ack nej. En timma efter att beslutet kom ut om att domstolen godkände byggnationen så uttalade sig Tomas Rudin och gav upp allt motstånd.

Det är trist att det inte finns något alternativ i valprocessen längre som är trovärdigt och starkt.
Nu finns det allt för många av oss väljare som inte har något bra alternativ längre.
Politiken mellan de stora partierna S+M präglas av för mycket samförstånd, de ska vara goda sossar bägge fraktionerna. Högersossar och mittensossar. V är ju vänstersossarna!

Christer Gardell säger vidare dessa kloka ord: ” Christer Gardell anser att de ansvariga politikerna skött sig dåligt och kräver att planerna förpassas till papperskorgen.

”Det finns bra alternativ, Slussen plan B är ett”, skriver han till di.se.
Striderna kring Slussen har pågått i flera år och Christer Gardell radar upp argument mot den nya lösningen. Bygget tar enligt Gardell för lång tid att genomföra och är dessutom fult och på tok för dyrt, skriver han till di.se.
Dessutom riskerar Stockholm att drabbas av en långvarig trafikinfarkt om inte planerna stoppas.

”De provisoriska trafiklösningarna för oss som bor i Nacka och Värmdö är skrämmande dåliga. Vi riskerar att sitta fast i köer i åtta år”, skriver Christer Gardell till di.se.” 

Jag tänker inte säga emot honom!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s