Okategoriserade

Putin är den nya ”lillefar” i Ryssland!

Arvet från socialismens ”lillefar”!

 

Rysslands kamp för att återinföra gamla lagar pågår oförmiskat, arvet från Stalin blir tydligare för var dag!

Stalin kriminaliserade homosexualitet redan i början på 30-talet och hans socialistiska broder i Tyskland fullföljde denna politik med KZ-läger för homosexuella. Ofta med döden som följd.
När Fidel Castro och Che tog makten på Cuba så började de också en förföljelse av öns homosexuella. Läger öppnades där de spärrades in och de skulle ”omskolas” till en annan sexuell läggning.

När jag var i det socialistiska Kina 1976 så frågade jag mina värdar om de homosexuellas villkor i samhället. De tittade förvånat på mig och svarade att några homosexuella fanns inte o Kina.
De svarade såsom kpmlr:s dåvarande ordförande också gjorde att ”homosexualitet var borgerlig dekadans” och i ett socialistiskt samhälle fanns det inte utrymme för ett sådant liv.
Putin i Ryssland visar tydligt att han har lärt sig av Stalin och Ryssland är på väg till ett samhälle som är mycket likt Sovjet i många långa stycken. Aktivister för miljön åtals tex för ”sjöröveri” när de har motsatt sig oljeborrning i norra ishavet.

Sverige har fått bannbulla vad gäller att adoptera barn från Ryssland, de kan ju hamna i hem där man är liberal i sin syn på homosexuella!
När vår regering påstår att Ryssland inte utgör något militärt hot mot någon så lever de i samma okunnighet som Per-Albin gjorde på trettiotalet vad gällde dåvarande Tyskland.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s