Okategoriserade

Släpp Sture Bergwall fri!

Släpp Sture Bergwall fri nu!

 

Hur kunde de alla tro på Thomas Quick?

Thomas Quick fälldes för åtta mord. I dag är han friad från dem alla. Författaren och journalisten Dan Josefsson berättar i en ny bok om människorna bakom rätts­skandalen: den grupp som var med när Sture Bergwall förvandlades till ­seriemördaren Thomas Quick. Hur kunde de hamna så snett? DN Söndag
ångest som minnena väckte hos honom. I så­dana lägen ljög han för att, som förhörsledaren Seppo Penttinen uttryckte det i en artikel, inte haverera i sin ångest just i den aktuella förhörssituationen. Oavsett hur det var med historien om tjärnen var Quicks nya bud att gömslena med flickans skelettdelar

i dag 09:24 – Av Texten är ett utdrag ur boken ”Mannen som slutade ljuga. Berättelsen om Sture Bergwall och kvinnan som skapade Thomas Quick” av Dan Josefsson (Lind & Co).
 
När jag läst första kapitlet av Dan Josefssons bok så erinrar jag mig vad min far berättade en gång för mig. Han var skolkamrat med en kille som valde banan att utbilda sig till läkare inom dåvarande ”dårhusvården”!
Min far träffade honom i mogen ålder och kunde bara konstatera att han betedde sig ”underligt” , var han själv patient på Sundby eller var han läkare??
 
Tomas Quicks omgivning i allt från Säters personal till andra uppför sig bizarrt med tydliga vanföreställningar. Quicks makabra berättelse från föräldrahemmet tror man på samtidigt som man avfärdar de sex syskonen och deras berättelser från barndomen. Samtliga sex syskon har förträngt sanningen och det är bara Tomas Quick som står för den sanna hemska berättelsen!
Hur man kan hamna så snett i livet som dessa inom psykvården samt åklagare och polis uppvisar i det här fallet är både förskräckande och mycket underligt.
 
Någon måste ställas till ansvar för allt detta kostsamma onödiga lidande som har utspelats under så många år.

 
Sture Bergwall måste få upprättelse och släppas fri omedelbart med ett stort skadestånd så att hans liv kan bli drägligt utanför murarna där han suttit så länge nu.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s