Okategoriserade

Smygrazzarna har förenat sig!

torsdag, oktober 24, 2013

Med berått mod?

 
I det tidiga USA så skeppades svarta till fälten så att de rika godsägarna fick billig arbetskraft. Arbetskraften fick dåliga bostäder och mycket dålig skolgång om de ens fick någon. Utnyttjades  av samhälle och enskilda.
Men ingen sa att de importerade människor för den goda sakens skull eller av barmhärtighet !
I dagens Sverige så säger myndigheter och etablerade politiker att vi hjälper folk hit för att de ska få det riktigt bra i sina liv.
Vad vi sedan många år ser är ju ett samhälle som har blivit tudelat. Dåliga skolor såg vi igår på uppdrag granskning. Arbetslöshet redovisas dagligen liksom bostadsbrist. Pensioner sänks för att ekonomin inte håller.
Förr sa man att det fanns ett A och ett B-lag. Idag får vi lägga till med C-lag och D-lag.
C-laget är utstämplade svenskar och D-laget är invandrare som inte släpps in i det svenska samhället någonstans. De får hålla till godo med sossbidrag eller de arbeten som svenskar inte vill ha idag.
Att bli invald i ledningen för de politiska partierna (undantaget V) kommer inte på fråga. Riksdagens sammansättning speglar verkligen inte hur det ser ut i samhället .
Staten och alla etablerade organisationer bedriver smygrasism. Snällhetsrazzar kan man kalla dem som talar varmt om invandring men är med och fattar beslut som utestänger en mycket stor del av befolkningen.
Jag tycker att alla beslutsfattare ska flytta till de områden där det nästan bara bor invandrare, deras barn ska enbart välja att gå i skolor typ Rosengård eller Ronna. Allt detta för att föregå som ett gott exempel.

Jag kan inte uppfatta vårt lands agerande på annat sätt än att man vill ha hit billig arbetskraft, dels för att kunna sänka lönerna och dels för att kunna få folk till städjobb,taxi mfl serviceyrken.

Själv bodde jag i Rosengård i många år men stod inte ut med allt bråk och all kriminalitet.Mordbränder tärde på nerverna. Jag är ärlig och säger att så vill jag ALDRIG mer i mitt liv ha det.Att bo i en stadsdel där det är en soppa av allting och att man aldrig får bo i lugn och ro och ens barn far illa i skolan, det är inget att stå efter.
På Uppdrag granskning så talade en invandrad kvinna sanningen om stadsdelen. Hon hade flyttat sina barn till andra skolor och själv hade hon försökt att få flytta därifrån men det gick inte.
Ingen ska inbilla mig att det kommer att bli bättre med kanske 90.000 invandrade fler för varje år.
Allt för många städer har redan nått vägs ände med inga bostäder, dålig skola,svårt med sjukvården osv.

Det första Sverige måste ta itu med nu , det är att bygga dubbelt fler  bostäder. Anställa fler lärare på de skolor som har det svårt. Ändra skolsystemet så att nyanlända barn får separat undervisning där de får lära sig vårt språk ordentligt. Sysselsättning måste ordnas för de vuxna och jobb skapas. Folk måste också bosätta sig på de orter där det finns större möjligheter med riktiga jobb. OSV. OSV.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s