Okategoriserade

”Förre förrädaren”!

Socialdemokraterna!

 

Jag ser med nästan glädje hur ”vänstern” kör med samma upprörda ord som vissa inom alliansen omkring utspelet av socialdemokraterna. Samma tänk så att säga!

Minns ju själv när jag var ”vänster” hur vi demoniserade sossar och föraktfullt slängde ur oss ordet ”förrädare”! Det var såna dumheter man kan ångra så här många år efteråt men det går ju inte att gråta över spilld mjölk.
Vissa har åldrats inom vänstern men inte släppt sitt synsätt med sina s/v glasögon. Antingen eller gäller!
Själv tror jag på samarbete och att lösa upp blockgränser eftersom ALLA partier har något bra att komma med. I Finland har man en annan lösning på regeringsfrågan, där är man mer samarbetsvillig och olika partier får poster i regeringen. Sossar och moderater mfl partier delar på makten och ingen kan komma och säga att det råder ”sämre” demokrati i Finland!
 
Det är tröttsamt att följa den sk debatten i Sverige allra helst i de sociala medierna. Ingen verkar att vilja lyssna på vad andra säger. De som förfäktar samma tankegångar faller i varandras armar och enas i sin avsky mot de som tycker annorlunda. ”Vi som gillar olika” är ju faktiskt värst att hata och skrika just mot de som tycker olika.
Ett gyckelspel som kan jämföras med själslig onani!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s