Okategoriserade

Hukar du också inför staten och massmedia?

Sverige, landet där både folk och politiker hukar!

 
Det finns en sanning och en berättelse som både politik och huvuddelen av folket har förpassat ut i skamvrån, det kan och får ej talas om denna sak.
Påminner om sagans ”kejsaren utan kläder”!
Se bara vad programmet Kaliber i P1 har kommit fram till: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/282541?programid=1316

Läs sedan vad den unga kvinnan Frida Svensson säger: ”Om vi ändå lyckas få en anställning så är det inte alls säkert att vi får tak över huvudet på den nya orten. I synnerhet inte i storstäderna. Redan 2009, då de första 90-talisterna tog studenten, varnade Boverket om att vi skulle mötas av en akut bostadsbrist.”
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/psykisk-ohalsa-bland-unga_8740228.svd?sidan=3 

När jag gick hem från tunnelbanan på Lingvägen så passerar jag ca tio höga hus och där bor till 95 % människor från andra länder. Så ser det ut över hela vårt land idag ! Om en miljon människor har kommit till Sverige de senaste åren så måste de ju bo någonstans.
Idag talar våra ungdomar om att de inte har en chans att få en egen bostad. De måste hoppa mellan sofforna bokstavligen om de vill studera i tex Stockholm. Hur ska man på ett bra sätt kunna plugga om man inte har ett tryggt boende?
Psyksjukvården uppvisar också 30% fler patienter på psyket och de är unga dessa nya patienter. Andra tar livet av sig.
Om man tittar på den första gruppen unga som har föräldrar som sitter fast i en sk ”hederskultur” så är det ju unga som fullkomligt slits sönder i vårt land mellan två så olika uppfattningar om hur unga ska kunna leva.
Det rör sig om ca 60-70000 unga!
Hur många som inte kan få bostad trots att de vill finns det inga bra siffror på. Landet lagom har ibland svårt med siffrorna.
När man i vårt land vill tala om invandring och siffror så är man tvungen att alltid berätta en sak: jag är inte emot invandring eller att hjälpa flyktingar!

Däremot anser jag att ett land aldrig ska ta emot så många att det uppstår kris för de som bor i landet.

Staten, riksdagen och regeringen utför en balansakt som leder till ökade motsättningar i vårt land. Tar man hit människor så får man också se till att bygga bostäder så att denna brist som vi har inte förstör för särskilt de unga. Unga invandrare utan hopp om varken bostad eller jobb väljer att bli yrkeskriminella och detta hemska med alla skjutningar har vi nu levat med i flera år.
Sammantaget så göder den förda politiken extrema hatrörelser .
Samhället har idag alla möjligheter att beräkna tex hur mycket som måste byggas men av olika skäl så blir det aldrig så.
De som spekulerar i bostäder får på detta sättet enorma vinster. Invandringens följder berikar en massa människor.

Åter till Kalibers program och frågan är vad Sverige som land ska göra med dessa familjer som överträder våra lagar i sitt förtryck av sina barn och unga?
Först och främst måste våra lagar klargöras redan från början för dessa familjer när de anländer, ingen ska vara okunnig om hur lagen ser på förtryck och våld.
Tvångsgifte måste motarbetas på alla sätt och ingen ska kunna undgå hur lagen ser på denna sak.

Slutligen kan jag som alltid undra över vad det är för konstiga mekanismer som träder i kraft när vissa problem kommer på bordet. 1+1=2 eller hur?
För många människor inom gränserna och för lite bostäder kan ju aldrig fungera men varför inte diskutera detta verkliga problem istället för att få veta att svaret är 5!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s