Okategoriserade

Siffror kan tydas olika?

Talande siffror från Migrationsverket!

 

Nog har väl Sverige beviljat en hel del människor att komma hit och att bosätta sig här. Varför skulle det vara så underligt och fel att publicera Migrationsverkets siffror? För övrigt uppvisar Migrationsverket sitt arbete på ett tydligt och lärorikt sätt på sina hemsidor.
Men den här statestiken visar ju också tydligt att här finns en av de förklaringar som ingen vill låtsas om, bostadsbristen! Om alla de här människorna ska ha en bostad så måste det ju byggas ordentligt med nya hus och det har man ej gjort av olika skäl bla brist på kapital,byggarbetare, tomtmark osv. 
När man talar om bristen på bostäder som främst drabbar den unga generationen då måste man ju också kunna berätta om orsakerna.  Detta har inte partierna talat något om undantaget SD. De boende i vårt land är ju inte dumma utan förstår varför läget är som det är. De flesta anser fortfarande att vi ska hjälpa flyktingar och invandrare även om SD har börjat att växa och nu ligger på ca 10% av väljarna. Senast idag redovisas att andelen fd utländska medborgare som sympatiserar med SD har ökat till ca 7 %!  De bor ju i dessa förorter med allt vad det innebär och börjar på att tröttna på att se svikna löften från landet Sverige. Får man inget arbete och ges inte barnen en bra skolgång så blir man ju till slut förtvivlad över sin situation.
Då är det ju inte heller så konstigt om man i allt större tal börjar vända sig till det enda parti i riksdagen som kräver en annan politik tex att man hejdar den utveckling med fler och fler invandrare som varken får bostad eller arbete.
Vi som är ”infödingar” har ju i regel vårt på det torra och då är det lätt att låta en politik som skapar en ny underklass breda ut sig. Visst är det bekvämt för ”svenska” ungdomar att slippa ta jobben som taxichaffis, städare, diskare osv.
Arbetsgivarna får ju också ett låglöneproletariat att tillgå inte minst inom byggsvängen.
Det är ju bara att se sig om i samhället hur det ser ut nu och det är ju ingen vacker syn på en hel del platser med maffia och skjutningar. Dessvärre uppkommer också en ny sorts brottslighet bland förortens arbetslösa, man sätter igång företag inom tex vård av gamla och kör med blufffakturor. Senast i Södertälje uppdagades kriminella nätverk som drev hemtjänst.
Telebolag som bluffar äldre är också en ny företelse som säkert härrör ur samma grupp av människor.
Polisen har också konstaterat att de senaste årens villa o lägenhetsbrott begås av människor från andra länder.
När man sätter sig ner och kollar allt från tidningar till domstolsprotokoll samt dömda som sitter i våra fängelser så ser man en rak linje till vår misslyckade politik.
När sanningen börjar betraktas som ”fult” att tala om så ligger vi illa till.
I mänsklighetens historia så har det alltid slutat galet när man har blundat för fakta därför att då har man ej heller kunnat skapa verktyg till att förändra till det bättre.
Dessvärre uppkommer det också politiska rörelser som ger sig på de enskilda människorna, till höger och vänster! Hat och våldsamheter följer då i spåren av deras unkna handlingar.
Vi har sett denna utveckling förr i världen och där ledde det till att massorna började ropa efter en stark man !
Om man ska undgå denna utveckling så får man snällt ta och sätta sig ner och diskutera FAKTA!
Hur många människor till förmår vi ta hand om i Sverige! Kan andra länder ta emot fler än de gjort så bördan fördelas? Hur mycket till förmår vi bygga? Kan vi skapa fler arbeten? Och om vi inte kan allt detta, vad gör vi då?
Ska folk till slut bo på gatorna eller i tält?  
Svaren måste kunna ges av dagens politiker , om inte är jag rädd för att både SD och andra mindre rumsrena rörelser kommer att växa så som vi sett tidigare ute i Europa.

http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/Oversikter-och-statistik-fran-tidigare-ar.html

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s