Okategoriserade

Avskyvärt det som händer i Nordkorea!

KP:s vänner visar vägen framåt!

 

Kim Yong Un styr Nord-Korea , detta land med kejsare från samma familj som avlöser varandra. Nu har han slagit till  mot sin farbror Jang Song-Thaek.

Mitt under ett möte så kom polis och släpade ut hans farbror och nu är han avrättad . NK påstår att han erkänt att han var en förrädare osv.
Hela den här affären luktar Stalins 30-tals rättegångar. Partikamrater fängslas och erkänner att de är förrädare eller något annat fult. Avrättning är det enda som gäller!

Kulten kring den döde Kim är fruktansvärd att skåda särskilt i ett land som vill framställa sig som ”vetenskapligt styrt”! Utrensningar har i alla år pågått och detta är något som är det typiska i kommunistiska länder allt sedan begynnelsen.
Skillnaden är att när de sitter vid makten dessa kommunister då är det döden som gäller i dessa utrensningar. När kommunistpartier finns i demokratiska länder utan makt så pågår ändå liknande utrensningar med rop om förräderi. Det är bara att studera kommunisternas historia i vårt eget land då får man se en enda räcka av utrensningar, splittring och skymford!

Nordkorea har sina vänner i Sverige och de kommer säkert att ha massor med förklaringar återigen över det som händer. Det finns en förening för vänskap med Nordkorea men de är bara megafoner för regimen och rapar alltid upp husbondens benrester!
Kommunistiska Partiet i Göteborg (Baudefalangen) har äntligen kommit hem efter sökandet av broderparti i så många år. Nu har de funnit sin brodersjäl i Nordkoreas regim och de är också lydiga !
När husse säger en sak så bjäfsar de med!
På ren svenska så säger jag bara ,FY FAN!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s