Okategoriserade

Fy för våldsdyrkare!

Lössen i den röda fanans veck!

 

”Klockan 01.50 natten mot den 7 november fick en chef på Arbetsförmedlingen i Malmö en glasflaska kastad genom sitt villafönster med ammoniakliknande innehåll. Klockan 01.20 natten mot den 28 november utsattes kollegan i Lund för samma sak.”http://www.sydsvenskan.se/malmo/af-chefer-attackerades-hemma/ 

Dessa troligen pubertala gossar skickade tidigare i år ut ett meddelande via anarkisternas Motkraft följande ”budskap” :

”Under de senaste två veckorna har vi bränt 12 bilar i överklassområden. Dessa överklassåmråden ligger i Lund och Malmö. Den 5 juni brände vi den kände folkpartististen Oskar Krantz Porse. Politiker, kapitalister och de poliser som skyddar dessa måste veta att detta bara är början.
Våra aktioner är solidariska med upproret i Husby och alla revolterande förorter i Sverige och med Revolutionen som redan har börjat i bland annat Turkiet. Vi känner och framför allt så visar vi vårt stöd för varje rebellisk hjarta.
Låt den kapitalistiska världen brinna.
Med våra egna händer ska vi bygga den nya världen utan stat och kapital.
Kärlek och Revolution.
/ Skånes Autonoma Arbetare” 

Baader-Meinhof började på samma sätt , fortsättningen vet vi ju och då var det bara döden som gällde. Otäcka handlingar som har fört dessa unga fram till fascismens uttryckssätt och handling.
Rasisterna i vårt land tänker på samma sätt när de publicerar sina spyor mot allt från luciatåg till enskilda personers härkomst.
Sättet att tänka  och att ge sig på enskilda hatobjekt är oroande i allra högsta grad.
Om allt fler skulle slå in på denna väg i vårt land så skulle vi hamna i rädslans land.
Det räcker ju med alla de invandrargäng som under olika namn (Black Cobra , Romanov osv) skjuter på varandra på allmän plats , vi behöver inte fler förvillade individer med olika vapen i handen.
 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s