Okategoriserade

Kenneth Karlsson får ordet!

Minns ni den här stora våldsamma nazist-motaktionen i Malmö för

nåt år sedan där gatstenar haglade mot fredliga demonstranter?

Nej just det. Kanske därför att det inte var en naziaktion, utan en

vänsteraktion. Och kanske för att media och morgonsoffor i stort

sett ignorerade våldsamheterna.

1) Att våld blivit ett ”accepterat” medel nu för att slå ner andra demonstrationer. Under de senaste åren har vänstern i stort sett haft monopol på detta agerande. 
2) Media har haft en tyst hållning till detta som man mycket väl kan tolka som ett tyst medhållande eller negligerande av vänsterns våld. Troligtvis därför att våldet och störandet riktats mot framför allt SD, vilket media också gärna visar ”förståelse” för – man kan bara titta på hur detta meddelas i nyheter, i rubriker t ex, där det inte sällan beskrivits så här: ”Bråk vid SD-möte”.
3) Att nynazistiska grupper nu tycks mobilisera och utför liknande aktioner. Det innebär en upptrappning, vilket förstås är mycket oroande. Polisen blev troligtvis tagna på sängen här, även om man inte kan utesluta informationsbrister.

Skuldbördan till att det blivit så här lägges först och främst på de som utför dessa aktioner, vänsteraktivisterna, och nynazisterna. Därefter på politiker som Reinfeldt som efter misshandel på SD-politiker öppet står i tv och säger att det får ”de räkna med” om man har sådana åsikter. Därefter på media, som oftast vid vänstervåld lyckats lägga skuldbördan på de som attackeras, eller försöker dölja varifrån våldet kommer. 

Trots att så gott som alla SD-möten under senare år utsatts för störningar och attacker, så har inte morgonsofforna fyllts med bekymrade EXPO-skribenter. Så ser också ett hyckleri ut.

 

 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s